J.Lo u belom total look-u i Lady Gaga: simboličan nastup zvezda na inauguraciji Joea Bidena

Istorijski trenutak.

Joe Biden zvanično je postao 46. američki predsednik. Političar je položio zakletvu u Vašingtonu, a sa njim je preuzela dužnost Kamala Harris, prva žena koja je postala potpredsednica zemlje.

Kamala je bila prva koja je položila zakletvu, a pre toga Lady Gaga je izašla na scenu i otpevala američku himnu. Pevačica je svojim izgledom dala patriotsku izjavu: odabrala je odeću u bojama američke zastave, a na grudima je nosila broš u obliku goluba sa maslinovom grančicom, koji simbolizuje mir. Upečatljiv tamnoplavi top i lepršava crvena suknja pomogli su da se stvori dramatična napetost dok je pevačica polako koračala prema sceni, u pratnji marinaca.

Posle prodornog nastupa Lady Gage, Kamala je položila zakletvu, a zatim je reč dobila Jennifer Lopez. Zvezda se oslanjala na beli total look kako bi naglasila svečanost trenutka koji će definitivno ući u istoriju. J. Lo je odabrala dugačak kaput koji je obukla preko prozirne bluze, dok su pantalone sa biserima i dijamantima bili poslednji dodir izgleda. Čak i u slučaju inauguracije, naša heroina se nije mogla odreći ljubavi prema sjaju, međutim, moramo joj odati priznanje, svi modni dodaci izgledali su vrlo skladno i odgovarali su prilici. Pevačica je kosu skupila u lakonski rep, a nakit od bisera i dijamanata blistao je na suncu.

Prethodno su Lady Gaga i Lopez već posetile Capitol i delile slike sa lica mesta. Lady Gaga je na Instagramu objavila objavu u kojoj je izrazila iskrenu nadu u mir i ljubav, a ne mržnju, dok se J.Lo ograničila na sopstvenu fotografiju.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još