Kanye West prodaje nakit koji je kupio Kim Kardashian

Nedavno je postalo poznato da je nakon mnogo glasina i spekulacija Kim Kardashian ipak podnela zahtev za razvod od Kanyea Westa.

Sada publikacije širom sveta sa entuzijazmom razgovaraju o detaljima postupka razvoda. Prema tabloidu The Sun, reper je nedavno pokušao da proda nakit koji je kupio za svoju suprugu, Kim Kardashian.

Izvor je priznao publikaciji da se već konsultovao sa dva poznata zlatara o prodaji nekoliko proizvoda. „Tokom poslednje dve nedelje Kanye West pokušava da proda nakit koji je kupio svojoj supruzi. Iako nikada ništa nije prodao, puno je pričao o tome da više ne želi da se seća prošlosti “, rekao je anonimni izvor.

Sam Kanye West je do sada samo rekao da „više ne želi da bude povezan sa brendom Kim Kardashian“, ali ako verujete ljudima iz najužeg kruga, on ima pomešana osećanja, jer još uvek voli svoju suprugu.

Kanye West je pokušao da se pomiri s Kim, ali njen umor je uzeo maha. Nije poznato tačno koji je nakit reper pokušavao da proda, ali obimna kolekcija Kardashian uključuje dijamantsku ogrlicu Lorena Schwartz vrednu milion dolara, verenički prsten sa dijamantom od 15 karata vredan tri miliona dolara, Cartier narukvice i vintage zlatnu narukvicu sa priveskom na kome je reper ugravirao tekst iz pesme.

Pročitajte još

Pročitaj još