Od žene koja svakodnevno pleni svojim pojavama do nestale: Šta se događa sa Melaniom Trump?

Od kako je napustila Belu kuću, bivša prva dama je postala neuhvatljiva...

Od kako je porodica Trump napustila Belu kuću u januaru, sa svega par pojavljivanja od tada, javnost je i više nego znatiželjna da sazna šta se dešava sa bivšom Prvom damom i gde je nestala u proteklih pola godine.

Glasine da se rastaje od Donalda, samo je pojačala činjenica da se nije pojavila ni na proslavi njegovog 75. rođendana 14. juna.

Prva dama Palm Beacha

Melania izbegava javna pojavljivanja sa Trumpom od kako ga je Joe Biden zamenio na mestu predsednika u januaru. No, posetioci njihove Mar-a-Lago nekretnine na Floridi, primetili su bivšu manekenku u pratnji sina Barrona na ovom mestu. Naime, svo troje su se tada pojavili u privatnom klubu, gde su dobili ovacije i aplauze od strane Donaldovih fanova.

Melania je otvorila i kancelariju u rezortu na Palm Beachu, a izveštaji sugerišu kako planira da nastavi svoju inicijativu Be best, koja se fokusira na dobrobit dece - baš u ovoj lokalnoj zajednici.

Gospođa nezavisna

Poput ostalih članova porodice, uključujući i Donalda Jr i Tiffany, i lepa Slovenka traži nekretninu izvan Mar-a-Lago imperije. Kada je porodica bila smeštena u Njujorku, Melania je imala svoj stan, odvojen od njihovog penthausa u Trump Tower-u na Petoj aveniji, pa činjenica da i sada želi privatnost ne bi trebalo da čudi.

Međutim, izveštaji o njenoj potrazi za novim domom poslužili su da raspire spekulacije o razvodu od bivšeg predsednika.

Povratak u Veliku jabuku

Melania je oduvek volela glamurozan život Njujorka, a poslednje zabeleženo kretanje bivše Prve dame bilo je upravo na ulicama ovog grada dok je napuštala Trump Tower. Činjenica da se ovde nalaze i njena sestra Ines Knauss, kao i roditelji Viktor i Amalija Knauss - koji su dobili američko državljanstvo, upućuje na to da bi bivša Prva dama u Velikoj jabuci, ipak, mogla ostati do daljnjeg.

Politički izvor bivšeg predsedničkog para otkrio je da je Melania zadovoljna što provodi vreme sa porodicom i da njen suprug nema problema sa tim dok god je ona srećna, ne opterećuje ga i pojavljuje se na javnim skupovima kada mu je potrebna.

Foto: Profimedia, Instagram

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još