Poslednja šansa: Kanye West javno obznanio da ga Kim Kardashian i dalje voli

Iako je javnost u poslednjih nekoliko meseci imala prilike da vidi repera Kanye Westa u društvu manekenke Irine Shayk, glasine da je imamo novi celebrity couple su se ispostavile netačnim. Možda će svako ko ima predrasude o muško-ženskom prijateljstvu verovatno čitati ovu rečenicu sa podsmehom, ali promocija novog albuma "Dondo" je pokazala da je četrdesetčetvorogodišnji reper ipak rešio da vrati svoju suprugu. 

Kada je priredio preslušavanje svog novog albuma, koji nosi ime njegove pokojne majke, na Mercedesovom stadionu u Atlanti , u publici se našla i njegova soon-to-be ex supruga zajedno sa njihovom decom. On je tada premijerno otpevao svoju pesmu "Lord I Need You", koja opisuje kroz šta Kanye prolazi tokom razvoda. Pred mnogobrojnom publikom, pevač je otpevao stihove "Vreme i prostor su luksuz, ali došla si ovde da mi pokažeš da si još uvek zaljubljena u mene", aludirajući na činjenicu da je i posle svega, ljubav razlog zašto je Kim došla da ga podrži to veče.

Kim Kardashian je za ovu priliku izabrala Balenciaga kombinezon, kao i pancir na kome je kristalima ušivena reč "Donda", a slike i videe je podelila i na svojim društvenim mrežama. Ovaj 10. studijski album je prvi posle njihove odluke da se razvodu posle 6 godina braka, a on je protkan emocijama koje je ta odluka izazvala.   

Njegova majka po kojoj je album dobio ime, preminula je 2007. godine usled komplikacija koje je izazvala liposukcija. Njen glas možemo čuti na početku pesme "Love Unconditionally" kada kaže "Svoju decu je naučio dve lekcije. Prva je, da bez obzira na sve, porodica se nikada ne napušta, a druga da uvek voliš bezuloslovno". Tokom prve promocije, tekst te pesme koji je Kanye otpevao glasio je "Bez obzira na sve, porodica se nikad ne napušta..Gubim svoju porodicu", dok je na drugoj tekst izmenio kako bi ga posvetio Kim koja je bila u bekstejdžu. Rečima "Gubim svoju porodicu, draga vrati mi se", on je pokazao da i dalje gaji nade da brakorazvodna parnica neće biti finalizovana.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još