Ovo je aksesoar sezone, a mi vam otkrivamo 4 kombinacije u kojima ga možete nositi

U potrazi ste za savršenim satom? Dobro je biti znatiželjan i istraživati, kako biste našli vaš savršen merač vremena. Satovi su definitivno najfiniji modni dodaci. Kako žene i dalje uglavnom posmatraju ručne satove kao vrstu aksesoara za stilizovanje, one prvenstveno brinu o izgledu sata. Predstavljamo vam naše favorite i predloge odevnih kombinacija uz iste!

VANVREMENSKI DUO

VANVREMENSKI DUO

BIG BANG ONE CLICK SAPPHIRE DIAMONDS - Pomerajući granice klasicnog dizajna, HUBLOT BIG BANG kolekcija iznedrila je sportski, a ipak elegantan sat. Kao rezultat imamo model visokih performansi, udoban, precizan, izrađen sa stilom. Savršeno se kombinuje uz monohromatsku siluetu. Zadivljujući primerak luksuznog časovnika, koji pokazuje da funkcija i forma mogu da egzistiraju u savršenoj fuziji.

Sat Hublot, Maestro Jewelers cena na upit

Haljina Boss, Movem Fashion 43 990 dinara

Blejzer, H&M 3 999 dinara

Šešir Max Mara, cena na upit

Cipele,  www.us.christianlouboutin.com

ELEGANTNI CASUAL

ELEGANTNI CASUAL

BIG BANG ONE CLICK BLUE SAPPHIRE DIAMONDS - Podjednako prikladan za casual i svečane događaje. Brojčanik i gumirani kaiš su u prefinjenoj lavanda boji, dok je ceo mehanizam sata elegantno smešten u ram od hiruškog čelika, optočen safirima i dijamantima. Perfektan detalj za vaš casual business chic outfit!

Sat Hublot, Maestro Jewelers cena na upit

Bluza  www.nanuska.com

Sako Max Mara, cena na upit

Farmerke, Zara 3 290 dinara

Torba, Mona 17 690

Papuče, Boss 45 990 dinara

SAVREMENI ŠARM

SAVREMENI ŠARM

BIG BANG ONE CLICK SANG BLEU KING GOLD PINK DIAMONDS - Neverovatna perfekcija izrade ovog sata i savremeni šarm svakog detalja, ostavlja nas bez teksta. Roze 18k zlato, dijamanti i geometrijska dinamika na samom brojčaniku. Zagasita nijansa ljubičaste savršen je izbor za prolećne razigrane kombinacije.

Sat Hublot, Maestro Jewelers cena na upit

Haljina Max Mara cena na upit

Torba Mona 18 990

Sako www.pacorabanne.com

Cipele,  www.us.christianlouboutin.com

OTMENI MIX

OTMENI MIX

Hublot razume žensku modu i zato nećete pogrešiti ako ponesete sako na golo telo uz široke pantalone sa printom i upotpunite outfit tašnom u istoj boji. BIG BANG ONE CLICK RAINBOW SOLDIER - luksuzni sat sa efektom duge, savršen je izbor za odevne kombinacije koje neće ostati neprimećene!

Sat Hublot, Maestro Jewelers cena na upit

Sako www.fendi.com

Pantalone Max Mara cena na upit

Cipele Boss, Movem Fashion 48 990 dinara

Šešir H&M 1999 dinara

Torba Mona 14 390 dinara