Promenada Novi Sad & Harper`s Bazaar rođendanski šoping vodič

Smešten na 49.000 kvadratnih metara, sa 160 renomiranih domaćih i svetskih brendova, tržni centar Promenada Novi Sad jedinstvena je destinacija u Srbiji u kojoj ćete obaviti najbolju kupovinu.

Promenada Novi Sad slavi dve godine, i tim povodom predstavljamo vam vodič za kupovinu, u kome ćete pronaći must-have ključne komade, koji će vašu modnu jesen učiniti neodoljivom i za pamćenje. Promenada Novi Sad i Harper's Bazaar Srbija će vam pomoći u tome.

1. Calvin Klein pantalone, 15.490 dinara

Bez ustručavanja iskažite svoj jedinstveni osećaj za modu odevnim komadima koji su originalni i pomalo ekscentrični u svojoj pojavi. Srebrne pantalone ponesite sa monohromatskim odevnim komadima, kako bi ih prikazali u svoj svojoj lepoti.
 

2. Glam Up marama, 2.990 dinara

Animal print je možda najefektniji način da ostvarite dinamičan stajling. Jednostavna marama, efektnog paterna, uneće živost u vaš stajling (i tmurni jesenji dan) koji će vam izmamiti osmeh na lice. Na vama je samo da odaberete - zebrine pruge ili pak pege leoparda... Ili, možda, geparda.
 

3. Guess haljina, 12.990 dinara

Trendovi dolaze i prolaze, ali mala crna haljina je vanvremenska stilska odrednica. Asimetričan detalj oko vrata suptilno naglašava logo vašeg omiljenog brenda, a forma haljine figuru. U isto vreme senzualna i elegantna, mala Guess crna haljina je modna kraljica sezone.

 

4. Miss Sixty suknja, Fashion & Friends, 25.990 dinara

Ove jeseni budite zaljubljenica u modu i pokažite vašu nežniju stranu. Suknja od denima sa karnerima i tilom biće vaš najomiljeniji komad sezone kojim ćete pokazati da je romantika i te kako prisutna u modernom životu.
 

5. Mohito jakna, 6.999 dinara

Duh futurizma je prisutan u najnovijim modnim kolekcijama. Samouvereno se ogrnite perjanom jaknom koja se presijava u bojama sedefa školjke.

6. Mona tašna, 10.990 dinara

Jednostavne je forme, ali nemoguće joj je odoleti. Mala tašna od metalik kože biće vaša miljenica tokom najhladnijeg perioda u godini. Sve svoje sitnice s lakoćom ćete poneti u tašnici koja svetluca.

7. Nine West cipele, 10.490 dinara

Svaki vaš korak biće popločan dijamantima, uz par cipela od štrasa i kristala. Najjednostavnija odevna kombinacija dobiće nove stilske dimenzije kada je uklopite sa izazovnim šljokičastim salonkama. 
 

8. Oysho brusthalter, 2.990 dinara

Jednostavne linije grle konture vašeg tela, dajući mu potporu gde je najbitnije. Neka se vaša rafinirana estetika oslikava i u odabiru donjeg veša.
 

9. Pandora prsten, 11.570 dinara

Poput zvezdanog neba, kristali i kamenčići, na prstenu od srebra, sijaju i mame uzdahe. Komad nakita je najlepši način da iskažete ljubav prema dekadenciji. U maniru filmske dive, budite neustrašive prilikom odabira svetlucavih detalja. 

10. Zara čizme, 9.990 dinara

Nemoguće je ne primetiti čizmice koje se presijavaju poput tečne žive. One su dodatno privlačne jer deluju kao da su nastale '60-ih godina tokom hippie pokreta. Neka vas one podsećaju da nikada ne treba da prestanete da maštate i da budete dosledni sebi i svom duhu.

Pročitajte još

Pročitaj još