Jesenja nonšalancija: Patika nad patikama!

Kada se udruže dva modna velikana, Yohji Yamamoto, vizionar koji decenijama preispituje granice jednostavnosti i legendarni sportski brend adidas, poznat po tome što sopstvene postulate dizajna, velikodušno redefiniše kroz kolaboracije koje klasicima daju eksplozivnu, urbanu notu, nastaju autentične kolekcije kojima se iznova i iznova radujemo! Tim Harper's BAZAAR-a bira 5 unisex modela patika iz nove Y-3 kolekcije koje želimo u našem fashion cipelarniku.

Modni avanturizam

Modni avanturizam

Skulpturalna forma je jedna od glavnih karakteristika ovog modnog dvojca. Boja masline je idealan izbor za jesenju kolor paletu, a masivan đon i duboka forma kao stvorena je za oktobarske modne avanture!

ADIDAS Y-3, Tike Shop 

41.999 RSD

Fluo otisak

Fluo otisak

Patika nad patikama! Ako je ideja da akcentujete look jednim komadom, onda su ove fluorescentne patike pravi izbor. Iako nova sezona nagoveštava zagasit kolorit, budite eksperimentalni i obojite jesen živim bojama.

ADIDAS Y-3, Tike Shop 

41.999 RSD

Trčanje sa stilom

Trčanje sa stilom

Ne, nećemo čekati proleće kako bismo se na brzinu vratili u formu. Zato, trk po trendi par patika za trčanje! Bez obzira na vremenske (ne)uslove, prava oprema je ključni faktor u stilskom zagrevanju.  

ADIDAS Y-3, Tike Shop 

39.599 RSD

Klasik za sva vremena

Klasik za sva vremena

Duboke patike na šnir u modnom sudaru crne i bele predstavljaju vanvremenski komad koji se lako prilagođava svakom stilu. Nosite ih uz trikotažnu haljinu, midi suknju ili taman džins.

ADIDAS Y-3, Tike Shop 

35.999 RSD

Bez pertlanja, molim!

Bez pertlanja, molim!

Nema potrebe da čekate da se i u vašoj firmi uvede casul Friday! Ako vam je makar malo dozvoljeno da izmenite korporativna pravila, patike su odličan dodatak vašem workwear arsenalu. Uz crno oversized odelo i belu košulju, doneće duh neobaveznog stila u vašu kancelariju.

ADIDAS Y-3, Tike Shop 

29.999 RSD