Stigao je Ultraboost 21 i sa sobom nosi neverovatnu energiju

Sport ima posebnu moć da transformiše živote ljudi. Iz tog razloga, popularni sportski brend adidas veliku pažnju posvećuje razvoju patika za trčanje, a nova silueta ULTRABOOST 21 Triplle Yellow donosi energiju za pokretanje pozitivnih promena. U vreme kada je ceo svet pogođen pandemijom koronavirusa, trčanje je nešto što veliki broj ljudi održava u pokretu, daje im novu energiju i pomaže im da ostanu pozitivni.

Kako bi razvio još bolji model patika za trčanje, tim vodećih adidas dizajnera blisko je sarađivao sa svojom adidas Running zajednicom. Nova patika sada ima još atraktivniji dizajn u kombinaciji sa ultimativnom tehnologijom performansi.

Razvoj ULTRABOOST 21 modela ogleda se u redizajnu torzionog sistema siluete. Novi adidas LEP („Linear Energy Push“) obezbeđuje ojačanje u đonu i time omogućava trkačima manje savijanje prednjeg dela stopala i sigurniji korak. Ova inovacija sjajno funkcioniše u kombinaciji sa zaštitnom BOOST tehnologijom, koja se nalazi u središnjem delu đona, a sada je ima čak 6% više i tako pruža trkačima neverovatan povrat energije, uz udobnost pri svakom koraku. PRIMEKNIT + gornjište daje punu podršku kretanju, kombinujući neverovatnu udobnost i lagane pokrete. Uz PRIMEBLUE reciklirani materijal visokih performansi koji sadrži najmanje 50 odsto plastike Parley Ocean, adidas pokazuje svoju posvećenost održivosti.

Globalna studija kojom se sportski brend bavio pri razvoju ove siluet pokazala je da trkači imaju čak 20% viši nivo energije od onih koji to nisu, dok je preko 40% ispitanika koji su povećali učestalost trčanja takođe reklo da su razvili pozitivniji pogled na život. U međuvremenu, jedan od tri ispitanika identifikovao je prednosti trčanja za mentalno zdravlje kao jedan od glavnih motivacionih faktora.

ULTRABOOST 21 TRIPLLE YELLOW u fluorescentno žutom koloritu, za sve trkače i one koji bi to želeli da postanu, eksluzivno je dostupan u Run n More, specijalizovanoj prodavnici u Beogradu. Međutim, to nije sve, kolekcionare patika za trčanje, posebno će obradovati informacija da je UB21 Triple Yellow dostupan u limitiranom broju od samo 10 pari!

Za više informacija posetite sajt www.runnmore.com i pratite objave na našim društvenim mrežama Fejsbuku @runnmore.rs i Instagramu @runnmore.

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još