Try me

Želite profesionalno bojenje kose kod kuće? Probajte AURA EXPLICIT Permanent Hair Color Cream!

Sada još bolja formula - boji, pokriva sede, neguje i traje duže.

Promena frizure oduvek je bila najbrži i najefektniji način da se promeni celokupni izgled. Čak i ako se plašite drastičnih promena, sigurno je da s vremena na vreme želite da “uradite nešto s kosom”. I niste jedine. Istraživanja su pokazala da žena tokom života promeni frizuru čak 104 puta, od kojih 60 odsto to radi iz potrebe za novitetima, 45 procenata jer im je dosadno, a u želji za ljubavnim promenama – 44 procenta pripadnica nežnijeg pola menja frizuru. 

Kada se i zašto vi odlučujete na promenu i da li se pritom šišate, menjate boju kose ili oba? Ako se samo farbate, znajte da od sada za to ne morate da odlazite kod frizera. Zahvaljujući Aura Hair Care programu dobićete tretman kakav zaslužujete kod kuće. Nove, poboljšane verzije Aura Explicit boja, Permanent Hair Color Cream, lako se nanose, izvlače prirodne nijanse tonova, postojane su, a uz sve to i neguju.

Ovo je najnežnije rešenje za postizanje izuzetno prirodnih i sjajnih nijansi, koje traju od četiri do šest nedelja, u zavisnosti od tipa dlake. Nove Permanent Hair Color Cream boje, sa poboljšanom formulacijom, u potpunosti pokrivaju sede vlasi i vraćaju kosi vitalnost. Dragoceno ulje marokanskog drveta argan, bogato vitaminom E, karotenom i drugim vrednim sastojcima, duboko prodire u strukturu dlake, regeneriše je, hidrira i deluje kao moćan antioksidans.

Jedno pakovanje sadrži tubu sa bojom za kosu (50 ml), 2 kesice emulzionog hidrogena (2 x 40 ml), kesicu hranljivog tretmana sa arganovim uljem (10 ml), par zaštitnih rukavica i uputstvo za upotrebu.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Pročitajte još