Harper's Bazaar Srbija

Kako se opustiti na privatnom ostrvu usred okeana

Govorimo o savršenom putovanju na Maldive.

Lily Beach Resort & Spa je prvo odmaralište sa pet zvezdica na Maldivima, zbog čega ga zovu “pristupačnim luksuzom”.

Spa hotel se nalazi na privatnom ostrvu Huvahendu na jugoistoku Ari Atola. Ovo mesto je poznato po netaknutim plažama, bujnim tropskim i egzotičnim grebenima. Atol se nalazi u blizini najboljih ronilačkih mesta na svetu, a ovde možete stići samo brodom ili hidroavionom.

Hotel Lily Beach Resort & Spa je izgrađen na vodi, pa da biste plivali među koralnim grebenima, potrebno je da samo napustite vilu. Veličine vila su različite: postoje kuće za porodice sa decom, velika društva ili male za dvoje. Sve vile imaju svoje bazene i terase, enterijeri koriste isključivo prirodne materijale, a moderan dizajn je u kombinaciji s lokalnom maldivijskom arhitekturom.

Slobodno vreme

Naselje ima jedinstveni spa centar Tamara Spa: sedam soba za tretmane izgrađeno je neposredno pored okeana. Postoje usluge masaže, pilinga, programi nege lica i tela. Pored toga, centar ima stručnjaka za aromaterapiju koji vrši postupke sa prirodnim uljima. Za ljubitelje sporta tu su teretana, stolovi za tenis, bilijar, platforma za igranje badmintona, tenisa i odbojke. Vodeni sportovi na ostrvu uključuju jedrenje na dasci i ronjenje. Možete da rezervišete izlete kanuom, ali i da pecate. Usput, ako je ulov uspešan, kuvar u restoranu će pripremiti jelo prema vašem ili svom receptu.

Dečji programi i zabava

Za decu, odmaralište ima zabavni centar u kome možete organizovati dečju zabavu. U centru se nalaze biblioteka, mini bioskop, dečji kafić, plaža sa bazenom, košarkaško igralište, kućica na drvetu, kao i igre u zatvorenom i na otvorenom. Odmaralište takođe nudi usluge čuvanja dece.

Restorani

Glavni restoran ostrva Lily Maa služi internacionalnu i domaću kuhinju: svežu ribu, pirinač, voće i kokosovo mleko. Ovde se takođe poslužuje doručak sa švedskim stolom, roštilj i tematske večere. Romantične večere mogu se uživati u a la carte restoranu Tamarind na obali lagune. Takođe na licu mesta postoji nekoliko barova: pored bazena i pored okeana. Ovde je veliki izbor koktela i grickalica. Idealno mesto za noćne zabave – Vibes Bar.

Za mladence

Lily Beach Resort & Spa pomažu u organizovanju posebnih programa i održavanju simboličnih venčanja. Na početku odmora, možete razmeniti zavete na okeanu, a nakon ceremonije provoditi medeni mesec zajedno. Pored privatnih večera i tretmana u spa centru, možete organizovati izlete i zajedničke časove ronjenja.

fotoburo247.ru

Najnovije