Harper's Bazaar Srbija

Gigi Hadid se pridružila LVMH panelu

Svetski poznat model, Gigi Hadid, se pridružila LVMH nagradi za Mlade modne dizajnere, gde će imati zaduženje ambasadora za ovogodišnji šou.

Ona će učestvovati na panelu, sačinjenom od samih glavnih ličnosti iz modne industrije, kako bi ocenjivali kolekcije polufinalista.

Influenseri poput Caroline Daur i Leaf Greener, kao i šest drugih medijskih ličnosti, e-trgovine i aktivizma, pridružili su se Gigi u žiriju.

Delphine Arnault, jedna od izvršnih članova odbora LVMH-a i direktor i potpredsednik Louis Vuitton-a, pozdravila je paneliste: „Oni su svedoci i osnovni akteri mode. Njihova vizija pomaže da otkriju najperspektivnije talente. Želela bih da im toplo zahvalim na vernosti i posvećenosti.“

Pobednik, o kome odlučuje žiri, dobiće novčanu nagradu od 300.000 evra, plus godinu dana rada i treninga sa stručnjacima LVMH.

Pored toga, genijalni dizajner, Karl Lagerfeld, će biti proslavljen godišnjom modnom nagradom u njegovo ime, gde će početnik dizajner osvojiti 150.000 evra i jednogodišnji mentorski program sa LVMH.

OVDE pročitajte ko je prošle godine osvojio LVMH nagradu.

Najnovije