Harper's Bazaar Srbija

Ko je devojka iz novog muzičkog spota Lennyja Kravitza?

Pet činjenica o Aliani King

Lenny Kravitz je pre nekoliko dana objavio novi spot za pesmu „Ride“.

Protagonista videa je neobično lepa devojka raskošne kose. Nakon ove premijere, partnerka Lennyja je postala čuvena i svi verni fanovi Lennyja Kravitza govore o njoj.

Šta smo mi saznali o ovoj prelepoj devojci?

Aliana King je profesionalna manekenka. Ima 20 godina, a rođena je na Bahamima, dok trenutno živi u Njujorku. Devojka se bavi manekenstvom samo dve godine (agent je otkrio na Instagramu kada je imala 18 godina). U ovom kratkom vremenu, King je uspela da postane lice kampanje Maybelline, a takođe je krasila stranice Harper’s Bazaara. Njen instagram ima ukupno 134.000 pratilaca. 

Evo 5 činjenica o Aliani King:

Aliana je blogerka, ima skoro 14 hiljada pratilaca na Youtube kanalu, gde govori o svom životu i radu u industriji modelinga. Iako ima malo videa, oni impresioniraju otvorenošću i iskrenošću. Štaviše, Ali daje dragocene savete onima koji sanjaju da postanu modeli.

Aliana je niska devojka – samo 164 cm, ali savetuje svim devojkama da veruju u sebe, čak i ako su šanse za uspeh male. „Moji agenti su verovali u mene. Zbog toga, moja visina nije bila problem.”

Alianu ćete odmah prepoznati po njenoj neverovatnoj kosi. Usput, sama je održava. A ona kaže da je tajna bilo kog volumena u stepenastoj kosi. Stoga, ako imate kosu iste dužine, promenite to, ukoliko želite volumen. “Ako imate nešto posebno, nokte, uski struk ili nešto treće, iskoristite “, kaže ona, “nije važno da li želite da postanete model ili da se promovišete na Instagramu.” 

Aliana na svom blogu priznaje da ne drži dijete. „Hrana je zabranjena. Hranu zamenite sportskim vežbama. Ako želite da postanete model, prvo pravilo je da prestanete da jedete. Ali ako ste plus size model, onda obrnuto.” Vrlo iskreno.

Na svoj 20. rođendan ove zime, Aliana je odlučila da pokloni nešto drugima. Šetala je ulicama Njujorka i beskućnicima delila hranu. Usput, u Sjedinjenim Državama je uobičajeno razgovarati o dobrotvornim organizacijama, jer svojim primerom možete podstaći druge da čine dobra dela.

foto:Instagram

Ukoliko još uvek niste pogledali novi spot za numeru “Ride” to možete uraditi OVDE!

Najnovije