Harper's Bazaar Srbija

Pamela Anderson promoviše Ashoka veganske torbe

Pamela Anderson je učestvovala u novoj reklamnoj kampanji brenda Ashoka, ovog puta promovišući veganske torbe.

Iako možda poznajete Pamelu Anderson, kao glumicu iz klasičnih televizijskih serija i filmova poput “Baywatch”, “Scary Movie”, i “Barb Wire”, ona je takođe poznata u veganskoj zajednici po neverovatnom radu kao veganski aktivista.

Ovog puta, udružila se sa Ashoka Paris, kako bi lansirala 100% vegansku liniju torbi od kore jabuka! Možda ste upoznati sa ovim brendom, pošto su osvojili Peta nagradu 2018. za „najbolju vegansku torbu“. Predivna luksuzna linija torbi, koju su dizajnirali sama Pamela i dizajner David Mateo, trenutno sadrži dva različita stila, Pamela Pouch (koja se prodaje po ceni od 230 evra), i Pamela Box (270 evra).

Svaka je dostupna u četiri različite boje: nude, crna, terakota i crvena.

Torbica Pamela Box sadrži poruku: “RESIST! Unutar svake lepe osobe je aktivista koji želi da odbrani planetu.“ – piše na unutrašnjoj strani.

Misija Ashoka Paris-a, kako se navodi na njihovoj veb stranici, jeste da stvori vrhunsku, etičku, ekoodgovornu vegansku kožnu robu, proizvedenu od inovativnih materijala koji nisu životinjskog porekla. Njihova ogromna kolekcija uključuje rančeve, torbe za kupovinu, novčanike, kaiševe i drugu kožnu robu, kako za muškarce, tako i za žene.

Na veb lokaciji Ashoka Paris, brend je izneo sledeću izjavu: „Deo prodaje kolekcije ići će fondaciji Pamela Anderson“. Ashoka Paris takođe deo svog profita poklanja udruženjima za zaštitu životinja.

Da bi promovisala na najbolji način nove etičke torbe, Pamela Anderson je pozirala u senzualnoj reklamnoj kampanji. Ispred objektiva Carmelo Redonda predstavila je najnovije modele torbi koje su napravljene od kože jabuke i recikliranih plastičnih boca. Na fotografijama pozira u belom blejzeru, crnoj haljini sa šljokicama dok su u fokusu torbe u ružičastoj boji.  

Za predivan izgled Pamele, tj njenu kosu i šminku bio je zadužen Mauro Saccoccini.   

foto: fashiongonerogue.com

Najnovije