Harper's Bazaar Srbija

Staud i New Balance predstavljaju kolekciju inspirisanu Kalifornijom

New Balance, atletski brend koji je poznat po patikama se udružuje sa omiljenim Instagram brendom – Staud.

Kolekcija zadovoljava vaše trenutne potrebe za garderobom – elastična je i komforna, ali je dovoljno praktična i lepa da je možete nositi i kada izolacija bude završena.

„Deo našeg identiteta brenda oduvek je bio kreiranje bezvremenskih modnih komada za savremenu ženu“, izjavila je Sarah Staudinger u saopštenju za štampu,  suosnivačica brenda Staud i kreativna direktorka.

“Rad sa brendom New Balance, koji postoji od 1906. godine, bila je savršena saradnja.”

Ova zajednička kolekcija je prva u istoriji brenda Staud i inspirisana je stilom Susan Sarandon i princeze Di i ikoničnim stilom 90-ih. Linija se sastoji od laganih jakni, bodija, biciklističkih šortseva i torbi – sve je dostupno u živopisnim bojama. Što se tiče patika, gornji deo je od antilopa i mreže koju krase nijanse ružičaste, narandžaste, žute, zelene, bele i crne.

I to ne bi bilo Staud izdanje bez nekih kultnih dodataka: kolekcija uključuje najlonske torbe za teretanu koje poprimaju klasičnu New Balance 997 siluetu. Sa živahnim kalifornijskim vibracijama, ova kolekcija nam daje razlog da se radujemo predstojećem letu.

Najnovije