Harper's Bazaar Srbija

U čast ljubavi i snazi entuzijazma za stvaranjem

Zavirite u februarsko izdanje magazina Harper's BAZAAR

Model: YANINA VLADIMIR
Bodi i kaput: MICHAEL KORS COLLECTION
Čarape: vlasništvo stiliste
 Fotografije: CALEB & GLADYS
Stajling: MARTI ARCUCCI
Šminka i frizura: TY SHEARN

Deluje paradoksalno, ali o kolekcijama za proleće-leto i fenomenima koje one oblikuju razmišljamo kada je zima u punoj snazi. Dok prvi sneg veje, razmišljamo kako će za nekoliko meseci mini-haljine i dekonstruisane bele košulje vladati uličnom modom. Rezime sezone služi nam kao svojevrsni vodič koji nam pokazuje smer u kom se modno raspoloženje kreće ove sezone.

Reč je o kolekcijama emocija, pre nego o asortimanu odevnih komada. Oduševljeni smo simplizmom palete boja, koja u fokus stavlja formu, ali na asketski način. Upravo ovaj vid suptilnosti u modnom odevanju poslužio nam je u kreiranju naslovne strane i editorijala. U fokusu nam je mirna pojava luksuza, nepretencioznost koja nam govori o vanvremenskoj eleganciji i ženi koja je svesna svoje pojave.

Priča o američkom dizajneru latino porekla šalje nam snažnu poruku koliko nasleđe jednog čoveka oblikuje njegovo stvaralaštvo. Willy Chavarria postao je miljenik njujorške modne scene, koji odevanju daje teatralnost flamenka sa zvucima ulične vreve Njujorka. Ostati verodostojan korenima i interpretirati ih sa modernim životom i svakodnevicom od značaja je za sve nas.

Foto: Quentin De Briey

Čuvajte prošlost u srcu i živite kao da sutra ne postoji. Uživajte u februarskom izdanju magazina i radujte se proleću. Prilike da se nose mini-haljine iz Runway raporta veoma su blizu.

Harper’s Bazaar tim

Najnovije