72 kaputa ove sezone od kojih bar jedan morate imati!

Kaput kao zimska uniforma predstavlja esencijalni komad koji se bira sa velikom pažnjom.

Kaput kao zimska uniforma predstavlja esencijalni komad koji se bira sa velikom pažnjom.

On oblikuje žensku siluetu i transformiše celu figuru.

Ovaj magični odevni komad preuzeo je važnu ulogu u jesenjim i zimskim danima, sa razlogom. Počevši od dnevnih look-ova, preko poslovnih kombinacija do glamuroznih večernjih, savršen kroj je broj 1 u odabiru omiljenog kaputa.

Jednobojni kaputi su uvek sigurna opcija, njemu prkosi Gospodin Karirani, kao komad koga ne određuje vreme ni trend. Bunde od veštačkog krzna u boji su must, one drže svoje mesto visoko na modnoj lestvici. Pastelni kolorit? Zimski neutral u formi kaputa, neophodan je kao stilski balans svakodnevice.

Kao poslednji sloj odeće, suvišno je govoriti koliko je upečatljiv.

Zato prelistajte 72 kaputa koje je pažljivo birao za vas tim Harper’s BAZAAR-a i pronađite svoj omiljeni model!

Autor: Mila Đenić

Pročitaj još iz kategorije Šoping

Monohromatska dinamika

Crna i bela govore istim jezikom jednostavnosti. Bela je otmena, crna je elegantna a zajedno ostavljaju dojam dominantnog monohroma

Ženski favoriti

Odeća ima moć da ispriča priču o vašem karakteru i ličnom senzibilitetu. Stil, sa druge strane, određuje sposobnost i lakoća u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Ove nedelje, modni tim Harper’s Bazaar-a bira ključne komade koje možete kupiti odmah!

10 komada iz Zare koje sada možete kupiti upola cene

Iako proleće zvanično nije počelo, brendovi počinju da predstavljaju svoje nove kolekcije i sezonsku odeću, što znači da ćemo zimske komade loviti po sniženim cenama.

Spremne za proleće

Sa prvim zracima sunca, nestrpljivo iščekujemo proleće i novu modnu sezonu! Prošla godina naučila nas je mnogo čemu, između ostalog, pametnijem odabiru odevnih komada. Nova normalnost je pred nama a mi biramo ključne komade za poslednju nedelju sunčanog nam februara. I da, Bazaar 7 vas očekuje i sledeće nedelje. Stay tuned!

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge dostupne samo u Galeriji.

Zeleno, volim te, zeleno – 12 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

O da, zelena će ovog proleće dobiti svojih pet minuta! Ekscentrična i vedra, posle revija za proleće/leto 2021. zelena dominira i pravo je modno osveženje.