Harper's Bazaar Srbija

7 puta kada je Kim Kardashian dokazala da je ikona pop kulture

+ osvrćemo se na njenu rođendansku proslavu ovog vikenda!

Kim Kardashian redefinisala je razumevanje statusa slavne ličnosti. Njen uticaj u velikoj meri ugrađen je u popularnu kulturu današnjice: od njenih legendarnih Hervé Legér haljina na crvenom tepihu, preko selfija sa napućenim usnama, do beskrajnog sestrinskog prepiranja i mirenja u, sada već legendarnom, rijalitiju Keeping Up With The Kardashians, koji je i vinuo Kardashian- Jenner klan do slave.

Njeni izbori stilova koji se stalno menjaju, od low-rise outfita iz ranih 2000-ih, preko Yeezy bodi-odela neutralnih tonova do njene sada mračne i edgy Balenciaga ere, Kim zaslužuje titulu trendsetera. Njen brend odeće za oblikovanje tela Skims, koji je nekada bio na udaru javnosti zbog prvenstvenog naziva „Kimono“, postao je zvanični donji veš olimpijskog tima Sjedinjenih Država tokom Olimpijskih igara u Tokiju 2020.

Brojne spekulacije o tome da se Kim navodno podvrgava kozmetičkim procedurama opravdane su pokretanjem njenog kozmetičkog brenda KKW Beauty, koji sadrži proizvode za konturisanje i naglašavanje, pretvarajući javno prozivanje u moć. 2019. najavila je da će pohađati pravni fakultet, dok odgaja četvoro dece i žonglira svojim nekonvencionalnim radnim životom.

Trenutno, Kim je proslavila i svoj 43. rođendan. Okupljajući crème de la crème slavnih u Funke restoranu na Beverli Hilsu, slavljenica se pojavila na svojoj zabavi u crvenoj Balenciaga haljini – nepotrebno reći: apsolutnoj boji sezone.

U slavu ove neprikosnovene zvezde zaokružujemo sedam najpoznatijih trenutaka Kim Kardashian koji su naterali javnost da preispita ono što zna o njoj.

Prva Met Gala 2013.

Nezaboravna veridba sa Kanyeom na AT&T stadionu

Kimye italijansko venčanje

Ogoljena i smela naslovnica časopisa

Objavljivanje knjige “Selfish”

Minimalistička West-Kardashian vila

Legendarni monolog u emisiji “Saturday Night Live”

Foto: Profimedia, Instagram

Harper’s Bazaar

Najnovije