5 stvari koje sigurno niste znali o Adele

Britanska pevačica u svojoj biografiji poseduje i neke sočne detalje.

Adele Laurie Blue Adkins, poznatija kao Adele, jedna je od pevačica čiji su albumi najprodavaniji na svetu. Debi album objavila je sa 19. godina (2006) i na njemu se nalaze neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su Chasing Pavements i Make You Feel My Love, koji su dospeli do najboljih pet singlova u Ujedinjenom Kraljevstvu. Brzo je osvojila Britansku nagradu za zvezdu u usponu i Gremi za najboljeg novog izvođača.

2011. objavila je drugi studijski album (21) koji je opstao najprodavaniji album na svetu u 21. veku, sa prodajom od preko 31 milion primeraka. Dobio je 17 platinastih sertifakata u UK i dijamantski u Sjedinjenim Američkim Državama. Bilbord ga je proglasio za najprodavaniji album u istoriji američkih top lista, dobio je rekordnih 6 Gremi nagrada, uključujući onu za album godine i Brit nagradu za album godine.

Ovo su neki ključni detalji iz Adeline poslovne biografije, ali i njena privatna je podjednako intrigantna. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih pojedinosti iz njenog života, kao što su druženje sa Drakeom i Nicole Richie. 

BFF je sa Nicole Richie

Nikol je, kao ćerka Lajonela Ričija, oduvek bila bliska sa ljudima iz muzičkog sveta, a i udata je za muzičara, a sa Adele je počela da se druži kada je pevačica počela da živi na Beverli Hilsu. Adele je inače bliska i sa glumicom Jennifer Lawrence, koja joj je i komšinica, a o prijateljstvu sa njih dve pričala je za magazine Rolling Stone: “Humanizovale su me, s obzirom na to da sam izbegavala da pričam sa bilo kim ko je i minmalno bio poznat u nekoj sferi”.

Obožava Dolly Parton

Pevačica se 2017. na žurki za Halloween pojavila u kostimu Dolly Parton, kada je ispod slike na instagramu naisala: “Ona je heroina mog života”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Titanic žurka

Adel očigledno obožava tematske žurke, pa je za svoj trideseti rođendan (2018) napravila Titanic party, na kojoj se ona sama pojavila kao glavna junakinja ovog filma, Rose. Nosila je identičan kostim, koji je u ostvarenju Jamesa Camerona imala Kate Winslet.

Vodi psa sa sobom

Adele doslovno obažava svog psa – za njega kaže da je ljubav njenog života. Usvojila ga je 2009, a nazvala Louis, po džez legendi Louisu Armstrongu. Inače, zamalo da ga nazove Britney, pošto se rodio iste noći kad je Adele išla na Britney Spears koncert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Druži se s Drejkom

Nakon što je 2018. posetila njegov koncert, Adele je tvitnula da je Drejkov concert bio najbolji šou kome je prisustvovala u životu. Kanadski reper je toliko bio oduševljen time, a njih dvoje su ubrzo počeli da se druže. Danas su bliski prijatelji, a kada su se sreli u februaru 2019. Iznajmili su celu salu za kuglanje kako bi uživali sa svojim prijateljima.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

 

 

Najnovije