Sve veze Amber Heard

Pored Johnny-ja Deppa, glumica se zabavljala sa još poznatih ličnosti.

Johnny Depp nije jedina poznata ličnost sa kojom se zabavljala Amber Heard. Pre nego što se udala za glumca, sa kojim se sada sudi za klevete i porodično nasilje, viđala se i sa devojkama, a nakon Deppa imala je muškarce kao što su Ellon Musk, glumac James Franco, kolekcionar umetnosti Vito Schnabel, a šuškalo se da je imala aferu i sa manekenkom Carom Delavigne. 

Poslednju javnu vezu imala je sa Biancom Butti, glumicom i rediteljkom, a magazin Page Six napravio je listu svih njenih ljubavi, koju prenosimo u celosti.

Tasya van Ree

Glumica se sa fotografkinjom zabavljala tokom 2008. Romansa je bila intenzivna, a Heardova je navodno promenila prezime u van Ree. 2009, Amber je uhapšena zbog nasilnog ispada prema partnerki, na aerodromu u Sijetlu. Godinama kasnije, Reeova je za magazine US Weekly rekla da se radilo o nesporazumu. Par se rastao 2012, kada je Amber počela da se viđa sa Johnny-jem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasya van Ree (@tasyavanree)

Johnny Depp

Nakon što su se upoznali na setu 2009. godine, na filmu Rum Diaries, Johnny  i Amber počeli su da se viđaju 2011. Par se venčao 2015, Amber je nakon godinu dana podnela papire za razvod braka, koji je okončan 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nodeppnolife

Ellon Musk

Uprkos optužbama da je prevarila Deppa sa Muskom, odnosno da se viđala sa preduzetnikom dok je još bila u braku, Heardova insistira na tome da je sa Ellonom počela da se viđa tek nakon razvoda – i svog i njegovog, od glumice Talulah Riley. 

Par je raskinuo posle godinu dana, u avgustu 2017, da bi nakon pet meseci opet viđen zajedno. 2018. su se zaista rastali, a neimenovani izvor rekao je za magazin Page Six da je Musk rešio da okonča stvari, a da je Amber bila okej sa tim jer tajming za njih dvoje nije bio dobar.

Vito Schnabel

Nekoliko meseci nakon što je raskinula sa Muskom, Amber je viđena sa poznatim trgovcem umetnina, Vitom Schnabelom (sa kojim se zabavljala Heidi Klum, a šuškalo se da je sa njim u vezi, nakon razvoda od Bradley-ja Coopera, bila i Irina Shayk). Zabavljali su se oko godinu dana i rastali zbog razdvojenosti.

Andy Muschietti

Herdova je počela da se zabavlja sa filmskim rediteljem u maju 2019, a i ovu vezu je završila za manje od godinu dana. Ništa nije poznato o njihovoj romansi.

Bianca Butti 

Vezu sa glumicom i rediteljkom Amber je započela 2020 (živele su zajedno tokom karantina) i takođe se završila nakon godinu dana (u decembru 2021). List Mirror pisao je da je ovu romansu ubila razdvojenost – devojke su se rastale nakon što su nekoliko meseci provele odvojeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biancabutti

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije