Harper's Bazaar Srbija

Beyonce demonstrira futuristički party look

Povod: Ponovno okupljanje Destiny’s Child.

Beyoncé demonstitra kako izgleda najbolji party look, kada je zabava puna A-listera u pitanju.

Pop diva i njen suprug Jay-Z pojavili su se na nedavnoj rođendanskoj zabavi Tima Weatherspoona, supruga Kelly Rowland, gde se Bey ponovo sastala sa svojim koleginicama iz Destiny’s Child ekipe. Za tu priliku, Bey je izvukla modne adute birajući skulpturalni trenutak modne kuće Schiaparelli: crni korset pripijen uz telo sa metalno-zlatnim korpama na grudima iz kolekcije jesen/zima 2022.

Preko korseta nosila je crnu mrežastu majicu dugih rukava, a celokupan izgled zaokružila je crnim kožnim operskim rukavicama i crnim donjim delom. Njeni dodaci koordinirali su sa zlatnim detaljima, poput njenih zlatnih naočara sa geometrijskim okvirom i masivnog zlatnog lanca oko vrata.

Rowland je delila fotografije sa te večeri na Instagramu, uključujući i snimak na kojem ona, Bey i Michelle Williams drže mikrofone u rukama. Rowland i Williams izgledale su glamurozno u koordinisanim crnim outfitima. Rowland je blistala u neverovatnoj crnoj cut-out haljini Di Petsa, do se Williams odlučila odelo: crne Pantalone I sako koji su krasile šljokičaste trake na rukavima I u struku.

Foto: Instagram/Kelly Rowland

Najnovije