Cameron Diaz je upravo lansirala izuzetno elegantnu letnju liniju vina

“To je vino u načistijem obliku”, kaže glumica. 

Glumica Cameron Diaz i Katherine Power, osnivačica “Who What Wear” i “Versed Skincare”, ulaze u industriju vina, prateći korake nekoliko slavnih – uključujući Mary J.Blige, Kylie Minogue, Brad Pitta i Angelinu Jolie.

Mala kolekcija vina, pod imenom Avaline, predstavlja dve letnje sorte: Avaline White, suvo špansko vino sa hrskavim, svežim finišom i Avaline Rosé, lagano francusko vino sa notama dinje i limunom.

“Volim vino, ali nisam imala pojma o procesu proizvodnje”, rekla je Diaz.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) onJul 9, 2020 at 12:14pm PDT

Prema zvaničnom saopštenju za štampu, Avaline vina se prave od organskog grožđa, bez nepotrebnih aditiva, što rezultira čistim, hrskavim i osvežavajućim ukusom. Avaline ima za cilj da postavi “novi standard” u vinskoj industriji pružajući potpunu transparentnost sastojaka.

Diaz je svoje oduševljenje zbog lansiranja Avalinea podelila u Instagram postu ove nedelje, gde uživa u svom vinu sa Katherine Power, otkrivajući kako je nastala njihova ideja za brend.

“Oduvek sam verovala da je ključ dobrobiti ravnoteža. Stvaranje čistog vina, punog prirodnog blaga i bez desetina neželjenih i neotkrivenih aditiva, pomaže mi da pronađem taj balans kada uživam u čaši vina. To je vino u svom najčistijem obliku i stvoreno je za one koji uživaju u opuštenom životu i blagostanju“, napisala je glumica. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) onJul 9, 2020 at 10:03am PDT

Najnovije