Harper's Bazaar Srbija

Chrissy Teigen napisala je dirljiv esej o gubitku deteta

I objasnila zašto je u ovom trenutku fotografisana!

Krajem septembra, Chrissy Teigen i John Legend iskreno su govorili o porodičnoj tragediji. 

Par je podelio srceparajuće fotografije na kojima uplakana Chrissy u naručju drži svog novorođenog sina. Roditelji su želeli da imenuju bebu Jack. Posle skoro mesec dana, manekenka je odlučila da stupi u kontakt sa fanovima i razgovarala je o tome šta joj se dešava. Pre svega, zahvalila se na ogromnoj podršci i rečima topline koje su joj poslali obožavaoci.

„Mislila sam da ću sedeti u uglu svoje spavaće sobe sa isključenim svetlima i biti sama sa svojim mislima. Popiću čašu vina, zamotaću se u ćebe i razgovarati o onome što se dogodilo“, napisala je Chrissy u eseju za svoj blog.

Objasnila je zašto joj je toliko važno da uradi fotografije u ovom trenutku bola.

John nije mogao da razume želju svoje žene. „Mrzeo je ove slike. To je sigurno. Tada nije mogao da razume zašto je to potrebno. Ali znala sam da ove trenutke treba da sačuvam zauvek, baš kao što mi je važno da se setim naših poljubaca pred oltarom, suza radosnica i rođenja dece. I sigurno sam znala da bi trebalo ispričati ovu priču. Uopšte me nije briga za vas koji mrzite ove slike. Nije me briga što mnogi od vas to nikada ne bi učinili. Živela sam ovaj trenutak, odlučila sam da to učinim. A ove fotografije su za one ljude koji su to ikada iskusili ili zaista žele da razumeju kakva su ta osećanja. Ove slike su samo za one ljude kojima su potrebne i nije me briga šta drugi misle“, napisala je Chrissy vrlo iskreno.

Najnovije