Harper's Bazaar Srbija

Cindy, Nicole, Brooke: 15 poznatih ličnosti koje su progovorile o svojim estetskim operacijama

U Holivudu postoji zlatno nepisano pravilo – ne stari.

Jedan od najvećih strahova poznatih su godine koje im prolaze i bore koje sa njima stižu, pa spas od starenja traže u estetskim tretmanima i operacijama.

Ipak, ovo je jedna velika tabu tema o kojoj se ne govori, bez obzira da li je u pitanju manja promena na licu poput botoksa ili malo ozbiljnija kozmetička procedura kao što je ugradnja implanta u grudi ili face lift. No, vremena se menjaju, žene postaju sve smelije, pa su se neke zvezde odvažile i otvorile povodom svog iskustva sa plastičnom hirurgijom.

Khloe Kardashian

Iako je mnogi prozivaju kako je imala tri operacije kojima je menjala sve na licu, Khloe priznaje da je operisala samo nos. Takođe ima filere na obrazima, ali sem toga tvrdi da je sve ostalo njeno i  – prirodno.

Katy Perry

Katy je otkrila da je radila tretmane laserom, kao i popunjavanje kože ispod očiju filerima, kako bi se rešila tamnih kolutova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Yolanda Hadid

“Imam pedeset i pet godina i zadovoljna sam sobom… konačno sam se vratila sebi i osećam se isto kao i 1964. godine”. Yolanda, nakon što joj je dijagnostikovana Lajmska bolest, je odlučila da prekine sa svim tretmanima koje je do tada upražnjavala: botoks, filere, ekstenzije. Takođe se odrekla i implanta u grudima i poručila da jednoj ženi ništa od toga nije potrebno kako bi se osećala seksi i zadovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Britney Spears

U jednom intervjuu za InStyle, Britney je otkrila kako često posećuje plastičnog hirurga na Beverly Hillsu koji joj radi “zanimljive stvari”. Među njima su bili i hijaluroni u usnama.

Cindy Crawford

Supermodel je priznala da je radila botoks lica, kao i ubrizgavanje vitaminskih injekcija i kolagena. Cindy tvrdi da nema te kreme koja će raditi na teksturi kože lica, kao i na njenoj elastičnosti kao što to rade ovi tretmani.

Gwyneth Paltrow

“Koristim organske proizvode ali idem i na laserske tretmane lica – to je poenta života, naći balans između cigereta i tofua”. Takođe je priznala da je radila botoks, ali da se tome ne bi opet podvrgla. Ipak ne isključuje estetsku hirurgiju jer nije sigurna kako će izgledati posle pedesete.

Nicole Kidman

Svi se dobro sećamo ukočenog lica fatalne Australijanke – za koje je krivac bio botoks. Ipak Nicole tvrdi da sada, kada opet može da pokreće svoje lice, ne želi više nikada da čuje za botoks.

Chrissy Teigen

Nekadašnji supermodel je otkrila svoju veliku tajnu – liposukciju pazušne regije. Priznaje da je to najgluplja stvar koju je uradila ali i da joj je dala poprilično samopouzdanja za nošenje haljina bez rukava. Takođe se odrekla implanta u grudima, jer smatra da joj više nisu potrebni.

Jessica Simpson

Pevačica je isprobala punjenje usana, ali to je potrajalo svega četiri meseca, jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Kaley Cuoco

Zvezda serije “Big Bang Theory” imala je operaciju nosa, povećanje grudi i nekoliko filera na licu. “Koliko god da volim sebe takvu kakva sam, ipak želim da izgledam dobro – prvenstveno zbog sebe same”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Lisa Kudrow

Voljena Fibi iz “Prijatelja” imala je operaciju nosa sa svega 16 godina. Smatra da je to odlična stvar koju je uradila jer tvrdi da je pre toga izgledala – odvratno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Linda Evangelista

“Ja sam bila prva osoba koja je priznala da je radila botoks”. Iako su i mnoge druge poznate ličnosti bile pristalice ovog tretmana u isto vreme, Linda je jedina bila hrabra da to i javno kaže.

Kelly Ripa

Glumica je višom silom otkrila da ima botoks na licu. Naime, mnogi su insistirali na izgledu njenog lica, koje je bilo kruto i ozbiljnog izraza pa je odlučila da progovori o čemu se zapravo radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Ripa (@kellyripa)

Brooke Sheilds

Sumnje da je pomalo ukočeno lice Brooke podleglo botoksu, odganala je glumica svojim priznanjem o tom tretmanu. No, ipak je veći fan laserskog peglanja bora.

Anna Faris

Anna je pristalica hijalurona u ustima, kome se uvek pomalo vraća. Takođe je uvećala grudi, za šta je dobila inspiraciju nakon uloge u filmu “The House  Bunny” gde je glumila plejboj zečicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Faris (@annafaris)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije