Harper's Bazaar Srbija

#CoupleGoals: Jeremy Allen White i Rosalia su novi It par

A razlog za to je...

Jeremy Allen White i Rosalia

Prošlo je neko vreme otkako je Holivud proizveo toliko kul par da je čitav svet za njima instant poludeo. I pre nego što pomislite na Kylie Jenner i Timothéea Chalameta ili Harryja Stylesa i Taylor Russell, odmah ćemo vas zaustaviti: Ne aludiramo na parove koji izgledaju previše savršeno zajedno. Malo previše instagramično, malo previše “ovo će nam oboma koristiti i bićemo nova zaštitna lica sledeće Gucci kampanje pre nego što donesemo tešku odluku da krenemo svako svojim putem u prijateljskim okolnostima”.

Mi govorimo o Rosaliji i Jeremyju Allenu Whiteu: dvoje atraktivnih ljudi, koji su verovatno dospeli jedno drugome u orbitu snagom fermona. Njihova privlačnost je toliko jaka da je jasno primetna i na zajedničkim fotografijama, kao na onoj gde su snimljeni kako se ljube naslonjeni na Hondi kao dvoje tinejdžera. On gestikulira puno rukama, ili jednostavno ne zna šta bi sa njima, dok su njeni pogledi fiksirani na njegovim oštrim crtama lica, kakvima su se opisivali i grčki bogovi.

S druge strane, tu je i zajednički smisao za stylish odevanje. Znate onu premisu da parovi koji se oblače zajedno, ostaju zajedno? Rosalia i Jeremy često su viđeni u koordinisanim outfitima, ili jednostavno, jako dobrim outfitima.

Zbog ovoga, mogli bismo ih uporediti sa čuvenim parom Posh&Becks – partnerstvo koje nema smisla isprva, dok ne vidite hemiju koja izbija kroz njihovu odeću. Bomber jakne, oversized duksevi, prljave bele patike, koje su – iz nekog razloga – veoma privlačne. Njegove iznošene mokasine i njene Prada štikle – komadi koji baš i ne mole za pažnju paparaca ali i dalje dobro izgledaju ako ih, ipak, uhvate.

Foto: Profimedia

Najnovije