Courtney Love otkrila dosad nepoznate detalje o Johnny-ju Deppu

Nekadašnja žena Kurta Cobaina ispričala je da joj je glumac spasio život.

Poslednja u nizu poznatih ličnosti koja je podržala Johnny-ja Deppa, koji se trenutno sudi sa bivšom suprugom Amber Heard – zbog obostranih optužbi za porodično nasilje, jeste Courtney Love.

Nekadašnja supruga Kurta Cobeina, pokojnog frontmena benda Nirvana, otkrila je da joj je Johnny Dep spasio život, kada se, 1995. godine, predozirala.

Bilo je to ispred čuvenog kluba u Los Anđelesu, Viper Room (u kojem je tragično nastradao River Phoenix ’93.), a koji je svojevremeno držao Johnny Depp. Kultni klub, smešten u zapadnom Holivudu, bio je mesto u kojem su se okupljali mladi, lepi, bogati i slavni. 

Ne želim da sudim nikome javno. Samo želim da otkrijem da mi Johnny 1995. godine dao veštačko disanje, kada sam se predozirala ispred Viper Rooma, otkrila je Courtney u insta story videu, koji je uglavnom naišao na pozitivne reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Courtney je otkrila i to da je Depp na neki način brinuo o njenoj i Kurtovoj ćerki, Frances Bean, koja danas ima 29 godina. Devojčici je napisao i pismo na četiri strane i poslao joj ga za njen 13. rođendan – u vreme kada se Courtney borila sa zavisnošću, a o devojčici brinule razne socijalne službe.

Poslao je i limuzinu u njenu školu kako bi ona i njeni prijatelji mogli da dođu na premijeru Pirata sa Kariba, a slične stvari uradio mnogo puta, otkrila je Courtney i dodala: “Na premijeri je ostavio sedšte specijalno za nju, sa njenim imenom na stolici”.

Courtney je, iako pristrasna, rekla da oseća empatiju prema Amber Heard.

– Bila sam najomraženija žena u Americi. Bila sam najomraženija žena na svetu pre nego što se pojavio TikTok. Gajim empatiju prema onome što sigurno mora da oseća Amber Heard u ovom trenutku. Čoveče, može li iko od nas da zamisli kroz šta ona prolazi sada, upitala se u videu Courtney.

Na kraju, Love-Cobainova kao da je poslala poruku Amber. 

– Osećam empatiju prema njoj, ali ako iskoristite ceo pokret za svoju ličnu korist, plus ste deo queer i feminističke zajednice, i iskoristite taj trenutak, nadam se da će vas stići pravda, kakva god da je.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije