Pokorila Berlinale: Sydney Sweeney u Alexander McQueen odelu godine

Sexy

Sezona filmskih i muzičkih nagrada je uveliko počela, a u Nemačkoj se upravo održava prvi filmski festival ove godine – Berlinale, koji sem prestižnih filmskih ostvarenja koja se takmiče za Zlatnog medveda, ima i, poput svih bitnih manifestacija, crveni tepih.

Od samog starta crvenim tepihom Berlinalea defiluju velike glumice – na otvaranju su stajlingom oduševile Anne Hathaway i Kristen Stewart, koja je jedna od članica žirija ove godine, a juče je svu pažnju ukrala dvadesetpetogodišnja lepotica Sydney Sweeney.

Sydney na Berlinaleu predstavlja novi film, Reality, u kojem igra nekadašnju FBI agentkinju Reality Winner, koja dobija nikad dužu zatvorsku kaznu jer je u javnosti otkrila strogo poverljiv materijal. Zvezda serija Euphoria i White Lotus, koju uskoro gledamo i u rimejku kultnog filma Barbarella, na promociji filma nije se pojavila u haljini, kao što to obično rade njene koleginice, već je došla u najmoćnijem odelu koje smo videli ove godine.

U pitanju je kropovano odelo modne kuće Alexander McQueen, koje otkriva stomak, a koje predstavlja idealnu kombinaciju za neki večernji izlazak, posebno onda kad poželite da ostavite utisak. Sweeney je uveče, kako to manifestacija zahteva, crvenim tepihom prošetala u haljini.

Odabrala je vatreno crvenu svetlucavu toaletu modne kuće Miu Miu, u kojoj je podsećala na nešto stariju koleginicu Scarlett Johansson, u crvenoj Valentino haljini na ceremoniji dodele Zlatnih globusa, 2006. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije