Harper's Bazaar Srbija

Ben Affleck: “Iza mog pomirenja sa Jennifer Lopez krije se jedna divna priča”

Povratak omiljenog para iz 2000-ih sa sobom je doneo i previše nerazjašnjenih pitanja...pa hoćemo li saznati odgovor na neko?

Jennifer i Ben dali su jedno drugome „drugu šansu“, ali javnosti i ne baš. Ponovno ujedinjenje, desilo se prilično iznenada, bez previše objašnjenja, te je iza čitave priče ostalo mnogo pitanja. Jedno posebno intrigira, a to je kako su se ponovo našli posle toliko godina?!

Šta se dogodilo? Ko je napravio prvi potez? Tu je i Benova fascinantna izjava o Jennifer, koju je dao za InStyle:  „Gde kriješ eliksir mladosti? Zašto izgledaš isto kao i 2003. a ja kao da sam u 40-im…u najboljem slučaju?” – Da li je ovo bila Benova uvodna rečenica za flert? Ili neka potpuno druga situacija? Kako je sve prošlo?

Glumac, nažalost, ne progovara… „To je dobra priča. To je sjajna, divna priča. I, znaš, možda ću jednog dana to ispričati. Sve napisati. [Pauza] A onda taj papir zapaliti“, rekao je u intervjuu za WSJ magazin, smejući se. Potom je dodao: „Mogu reći da je za mene to bilo predivno.“

O ponovnoj romansi sa latino zvezdom govori, u jednako ljupkom i latentnom, maniru: „Ja sam veoma srećan čovek jer sam kroz život imao koristi od drugih šansi, a svestan sam da mnogi ljudi ne dobijaju ni prvu. Dobio sam drugu priliku u karijeri. Dobio sam drugu šansu kao ljudsko biće. Život je težak, neuspesi su neminovi, ali sa nadom da iz njih nešto naučimo. Jedina stvar koja vam je zaista potrebna da biste iskoristili mogućnosti koje vam pruža taj rast jeste druga šansa. Definitivno sam pokušao da to iskoristim. Nisam uvek bio uspešan, ali u slučajevima u kojima jesam, ispostavilo se da su oni ključni aspekti mog života. Ali recite svojoj ženi da zamisli najbolju priču, i siguran sam da je to prava verzija.“

Izgleda da do daljnjeg njihov odnos ostaje vežba za našu sposobnost maštanja. Poštovaćemo Jenn i Bena i njihov drugi krug ljubavi (iako bi jako zabavno bilo da znamo kako je taj prvi susret zaista izgledao).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije