Večiti dečak Holivuda na pragu sedme decenije

Dzoni Dep proslavlja 59. rođendan.

Johnny Depp danas slavi rođendan. Slavni holivudski glumac puni 59 godina, ali prema osmehu koji nosi na licu ovih dana ta brojka ga nimalo ne uzbuđuje.

Glumac je očigledno živnuo nakon što je završio dugo i mučno suđenje sa bivšom suprugom, glumicom Amber Heard, a njegov pravni tim, u gostovanjima na televizijama širom planete otkriva da se Johnny “nije ovako smejao šest godina” – od kada su počeli njegovi problemi s Heard.

Sem što mu je, kako navode advokati, vraćena reputacija, tu je još nekoliko razloga za Johnnyjev osmeh. Nakon što je izgubio nekoliko, među holivudskim producentima je ponovo zavladalo interesovanje za njega, pa će se možda pojaviti i u Piratima sa Kariba, u liku fatastičnog Džeka Speroua, koji je, kako je rekao, mahom izgrađen na njegovom karakteru.

Prema rečima producenta Pirata sa Kariba, Jerry-ja Bruckheimera, glumcu vrata u nastavku ovog filma nisu sasvim zatvorena. On je za Sandej tajms izjavio da u ovom trenutku ne vidi da će se Depp vratiti kao kapetan Džek Sparou, ali da će se o budućnosti tek razmatrati.

A opet, Depp je tokom suđenja rekao svom advokatu da se ne bi vratio franšizi, sve da mu Dizni ponudi “300 miliona dolara i milion alpaka”.

Ono što je izvesno jeste da ćemo ga gledati u ostvarenju “Jeanne du Barry”,  na francuskom jeziku, u kojem će igrati kontroverznog kralja Luja XV, a “slušati” u animiranom serijalu srpsko-italijanske produkcije, Pafini, gde pozajmljuje glas glavnom junaku.

Iza sebe ima bezbroj uloga, a ovo je sedam filmova koje najviše volimo. 

Cry Baby 

Šta jede Gilberta Grejpa 

Edvard Makazoruki 

Ed Wood

Arizona Dream 

 

Paranoja u Las Vegasu 

Čokoloada 

Tekst. J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, YouTube 

Najnovije