Harper's Bazaar Srbija

Elon Musk i Grimes imaju još jednu bebu?

X Æ A-12 postao je stariji brat.

Kada su Grimes i Elon Musk u pitanju, uvek možemo očekivati… pa neočekivane stvari. Ne samo da je ovaj ekscentričan par opet zajedno, već imaju još jedno dete, za koje je svet sasvim slučajno saznao tokom pevačicinog intervjua za magazin Vanity Fair.

Dakle, Grimes i Elon u tajnosti su dočekali svoje drugo dete – devojčicu koju su nazvali Y, u decembru 2021. godine, preko surogat majke.

Puno ime njihove ćerke je Exa Dark Sideræl Musk. „Exa“ označava superkompjuterski termin, „Dark“ predstavlja „nepoznato“ i „tamnu materiju koja je prelepa misterija našeg univerzuma“, dok je Sideræl omaž omiljenom liku pevačice iz „Gospodara prstenova“, Galadriel. Ipak, Grimes je otkrila da se prvobitno borila za ime Odysseus. „Borila sam se za Odysseus Musk“, rekla je umetnica. “Devojčica po imenu Odysseus moj je san.”

Vest o proširenju Musk porodice verovatno nas je toliko iznenadila koliko i sama činjenica da su ponovo zajedno, nakon što su pre samo 6 meseci objavili raskid veze. No, Grimes kaže da su srećniji nego ikada, te da je njihov odnos više „otvoreniji“ i „slobodniji“.

„Verovatno bi trebalo da ga oslovljavam svojim dečkom, ali mi smo u otvorenoj vezi. Živimo u odvojenim kućama. Najbolji smo prijatelji i viđamo se svakodnevno. Jednostavno imamo nešto naše i ne očekujemo da drugi ljudi to razumeju. Sada nam je bolje nego ikada.“

Zanimljiv par već ima dvogodišnjeg sina X Æ A-12, kom su dali nadimak X. Komplikacije u prvoj trudnoći pomogle su joj u odluci da se ovog puta opredeli za surogat majku.

„Pritiskao mi je živce, tako da sam stalno kolabirala“, prisećala se Grimes svoje prve trudnoće. „Napravila bih nekoliko koraka i potom srušila na zemlju. Bilo je zastrašujuće, jer niko ne želi padove u 8 mesecu trudnoće. Tako da sam imala sistem da puzim do kupatila i nazad do kreveta. U jednom momentu mislila sam da ću umreti, krvarila sam i bilo je strašno.“

Pevačica je takođe navela da se nada da će imati još dece sa Elonom, kao i da će X i Y živeti u oba roditeljska doma. Ovo je drugo dete popularnog para, no Musk ima petoro dece sa svojom prvom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije