Ćerka Selme Hajek u drugom planu zbog glumičinog izazovnog dekoltea

Debitovanjem na crvenom tepihu prvi put nakon davnih juniorskih dana, mlada Valentina privukla je publiku.

Na premijeri filma “Eternals” u Dolby teatru u Holivudu, Salma Hayek se u ponedeljak pojavila na crvenom tepihu zajedno sa ćerkom Valentinom.

55-godišnja glumica nije se ustezala od izazovnog izgleda, te je odabrala stajling koji istovremeno podrazumeva duboko dekoltirani izrez, ali i visoki izrez na butini, čime je pokazala da ne mari ni za kakva pravila u modi (ako takva još uvek postoje).

Reč je o crnoj Gucci haljini sa peplum detaljom na gornjem delu i sa bogatom zlatnom postavom koja je provirivila i akcentovala čitavu kombinaciju.

Glumica je odlučila da na događaj povede i ćerku Valentinu koju deli sa suprugom Francois-Henri Pinault-om, inače vlasnikom luksuzne Kering grupacije.

Valentina je retko prisutna na društvenim događajima, ali i na društvenim mrežama, gde je Salma krajem septembra objavila njenu fotografiju povodom 14. rođendana.

Ulogu superheroja koju njena majka igra u Marvelom novom ostvarenju, prokomentarisala je sledećim rečima: “Ona je kul, kul je.”

Tinejdžerka je odenula Saint Laurent haljinicu sa polka-dot printom, uz lakovanu torbu i čizme od prevrnute kože.

I majka i ćerka su nosile ravnu puštenu kosu, s tim da je Valentina imala osenčene pramenove boje meda koji su pristajali njenom mladalačkom looku.

U galeriji pogledajte kako su čuvena glumica i njena ćerka izgledale na premijeri filma početkom ove nedelje.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Pročitaj još