Harper's Bazaar Srbija

Haljina Eve Longorie od 40 dolara pun je pogodak!

Glumica koja može da iznese sve.

Glumica koja ovih dana blista u Kanu, Eva Longoria, otkrila je novinarima da je na svom prvom pojavljivanju na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala na Francuskoj rivijeri, nosila haljinu od 40 dolara.  

Eva je Kanski festival posetila 17. put ove godine, kada je novinarima priznala da prvi put uopšte nije znala o kakvoj manifestaciji se radi.

– Pomislila sam – samo ću da obučem ovu haljinu, isheklana je od zlatnih niti, deluje dobro, prisetila se kako je razmišljala tih dana, kada je postigla vrtoglavi uspeh zahvaljujući seriji Očajne domaćice.

Kaže da niko nije otkrio šta zapravo nosi.

Nikome nije palo na pamet da haljina može da košta 40 dolara. Naravno, nikad nije reč o haljini, nego o ženi koja je nosi.

Bilo je to 2005. godine, a Eva je haljinu kupila u nekom butiku na Melrose aveniji. Kada su je novinari pitali čija je haljina koju ima na sebi, dala je duhovit odgovor.

– Kako to mislite, čija je haljina? Pa, moja je – ispričala je glumica i otkrila da su apsolutno svi bili oduševljeni njenom odevnom kombinacijom.

Ove godine, Eva je otkrila imena dizajnera svoje odeće na crvenom tepihu. Prvo je nosila zanosnu Alberta Ferretti haljinu, koja, a onda, na premijeri filma Top Gun: Maverick, srebrnu toaletu sa potpisom Cristina Ottaviano.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije