Jennifer Aniston i Courteney Cox ponovo na okupu zbog omaža seriji “Friends”

Uvek rado viđeni likovi, koji nas još jednom vraćaju u najbolje scene kultne serije.

Zvezde serije “Friends” a prijateljice i u privatnom životu, koje su oživele kultne Rachel Green i Monicu Geller, odale su počast jednom od najomiljenijih sitkoma iz 90-ih, tako što su zajedno promovisale ograničenu kolekciju proizvoda koji sadrže nezaboravne trenutke iz poslednje četiri sezone serije.

Jennifer Aniston i Courteney Cox, na svojim instagram profilima podelile su snimak na kojem nose uparene majice „Friends Forever“, sa ilustracijama šest ključeva – koji predstavljaju šest glavnih članova glumačke ekipe.

Kolekcija, koja uključuje džempere, majice, šešire, maske za telefone i šolje, prodavaće se na portalu Represent svega mesec dana.

Preostale četiri zvezde “Friends”-a, takođe su se javili sa svojih instagram profila, podržavajući promovisanje ove posebne linije proizvoda.

Lisa Kudrow, koja je igrala luckastu Phoebe Buffay, pozirala je u dukserici koja sadrži ilustrovanu scenu iz 9. sezone u kojoj se kosa Monice voluminozno kovrdža usled vlage, dok su na odmoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Momci, Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc takođe su dali svoj doprinos deleći svoje fotografije sa svojim favoritima iz Friends linije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije