Harper's Bazaar Srbija

Hailey Bieber najavila trudnoću glamuroznim outfitom

Fotografije su snimljene na ceremoniji obnove zaveta sa Justinom na Havajima.

Iznenadjenje! Hailey i Justin Bieber očekuju svoje prvo dete – i upravo su objavili vest uz pomoć high-fashion fotografije trudnoće podeljene na Instagramu.

Hailey je podelila romantični video i seriju fotografija u kojima je prvi put pokazala svoj trudnički stomak. Fotografije su napravljene tokom ceremonije obnove zaveta braka para na Havajima. Stojeći usred travnate livade, manekenka nosi belu čipkanu haljinu bez ramena i dugih rukava Saint Laurent-a, upotpunjenu koordiniranim čipkanim velom obmotanim oko glave i vrata. Justin takođe nosi Saint Laurent, birajući crnu krznenu jaknu, belu majicu i crne pantalone.

Hailey je otvorila srce o svojoj posvećenoj vezi sa Justinom, za koga se udala u septembru 2018. godine, tokom intervjua za Harper’s Bazaar Us 2022. godine.

“On i dalje je osoba kojoj želim da se vratim”, rekla je manekenka o pevaču pesme “Peaches”. “Možda odletim negde poslovno, ali jedva čekam da se vratim njemu. I mislim da je to zato što je uložen trud s obe strane. Na kraju dana, kao, on mi je najbolji prijatelj, ali ipak je potrebno puno rada da bi funkcionisalo.”

Tada je nagovestila mogućnost da će dvoje dočekati decu u budućnosti, dodajući: “Znam da će, kad se deca pojave, to biti cela nova sezona kako se snaći da to funkcioniše.”

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije