Harper's Bazaar Srbija

Hailey Bieber donosi “pantsless” trend na Coachellu

"The category is: comfort"

Hailey Bieber je na ovogodišnjem Coachella festivalu bila neosporna modna ikona, ističući se svojim odvažnim stajlinzima bez pantalona. Ovaj trend, koji je postao nezaobilazan među poznatim ličnostima, Hailey je uspešno interpretirala na svoj način, kombinujući elemente preppy, sportskog i bajkerskog stila u jedinstvene i nezaboravne outfite.

Od monohromatske crne kombinacije sa oversized kožnom jaknom, do prugastog zelenog džempera sa belim kratkim pantalonama, Hailey je demonstrirala svoju sposobnost da nosi različite stilove sa samouverenošću i elegancijom.

Kroz svoje fotografije na Instagramu, Hailey je postavila nove standarde za festivalsku modu, inspirišući mnoge svoje obožavaoce širom sveta da eksperimentišu sa svojim stilom.

Hailey je istakla svoju unutrašnju rok zvezdu noseći monohromatski crni outfit koji je odisao samopouzdanjem. Oversized kožna jakna postavila je ton, dok je preko jednostavne crne majice nosila najkraće moguće pantalone u istoj boji. Da bi dodatno upotpunila svoj izgled, obula je crne kožne čizme i bele čarape, prilagođavajući se atmosferi pustinje. Što se tiče lepote, Hailey je zablistala u punom glamuru sa bronzanim, sjajnim makeupom koji je isticao njene osunčane obraze i mat ružem u boji mauve-pink. Njena svetlo smeđa bob frizura bila je stilizovana ravno i puna volumena, sa srednjim razdeljkom koji je naglašavao njenu eleganciju. Sve ovo je stvorilo savršenu pozadinu za njen sjajni neon-plavi manikir, koji je doslovno sijao u mraku, dodajući poseban šarm njenom već spektakularnom izgledu.

Drugim outfitom unela je dašak boje u prugastom St. Patrick’s Day-zelenom džemperu kratkih rukava, uparenom sa malim, slatkim belim kratkim pantalonama sa delikatnim čipkastim rubom, belim čarapama i lakovanim cipelama . Od aksesoara odabrala je nekoliko dijamantskih prstenja, zlatni sat, šareni narukvicu sa biserima, krupne zlatne minđuše, i uske naočare sa srebrnim ramovima i crvenim sočivima. Sve je zaokružila sa ružičastim mejkapom i zategnutom pundjom.

Foto: Profimedia

Najnovije