Harper's Bazaar Srbija

Halle Berry proslavila 55. rođendan: “Usred oluje uspela sam da stvorim sreću”

Od devojke koju su muškarci maltretirali, koja je htela sebi da okonča život do dive kojoj se svi dive, kako zbog zavidne filmske karijere tako i zbog fantastičnog izgleda, kojim i danas, u šestoj deceniji, pleni pažnju. Da, reč je o Halle Berry koja je proslavila 55. rođendan, što je dokumentovala video-snimkom na svom Instagram profilu. Slavlje joj je ulepšao njen emotivni partner Van Hunt, a ona nije krila sreću što je posle mukotrpnog životnog puta sa obe noge na zemlji i srcem punim ljubavi i zahvalnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

“Usred oluje, uspela sam da stvorim sreću, pronađem više mira i osećam se slobodnije nego ikad!”, napisala je Halle Berry na svom profilu. Njen izabranik muzičar Van Hunt nije bio ništa manje emotivan i pobrinuo se da slavljenički dan bude protkan izrazima ljubavi, te je na istoj društvenoj mreži postavio posebno izvođenje pesme “The Smoke Gets In Your Eyes”.

Slavna oskarovka i muzičar svoju vezu su na neki način obelodanili u maju prošle goine, kada je Berry podelila fotografiju na kojoj je između njih pao poljubac. A u septembru 2020. više nije bilo dileme niti spekulacija, jer se nisu krili. Hunt je tada već upoznao njenu decu sedmogodišnjeg sina i trinaesstogodišnju ćerku koje je dobila sa Olivierom Martinezom. Ljudi njima bliski kažu da je reč o dvoje uspešnih i pametnih osoba koje su se pronašle i da je reč o ozbiljnoj vezi.

U jednom od intervjua ranije, Hunt je o njihovom emotivnom odnosu za “Entertainment Tonight” rekao da je “potpuno druga osoba” od kada je upoznao glumicu. “Mogu da kažem da je poboljšalo svaki aspekt mog života”.

Lepa Južnoamerikanka, kao veliki borac, nikada nije odustajala od svojih snova i ambicija, pa tako i kada je reč o ljubavi, te ju je najzad i pronašla. A profesionalni zamajac se ne zaustavlja, te je prošle godine u filmu “Bruised” zablistala kao MMA borac, dokazavši da joj godine ništa ne mogu.

Tim povodom je “Entertainment Weekly”. izjavila: “Nekada je bilo da je vaša karijera sa 40 godina završena, ili ste morali da čekate da budete dovoljno stari da igrate baku, a u međuvremenu možete da grickate nokte. Nisam mogla ni da sanjam da ću sa 54 godine igrati MMA borca. Ipak jesam, ja sam dokaz da se neke stvari mogu promeniti”.

Fotografija: Profimedia

Najnovije