Justin Bieber, Billy Elish i Ariana Grande lansirali maske za višekratnu upotrebu

Muzičari su se ujedinili!

Justin Bieber, Billy Elish, Ariana Grande i The Rolling Stones kao umetnici Universal Music Group pokrenuli su dobrotvornu inicijativu We Are Got You Covered.

Muzičari su lansirali zaštitne maske za višekratnu upotrebu. Maske su već u prodaji na wegotyoucoverednow.com: i koštaju samo 15 dolara. Sav prihod od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe i biće prosleđen različitim organizacijama, uključujući MusiCares i Help Musicians.

Sva ova sredstva namenjena su pomoći muzičkoj zajednici, na čije je članove uticao koronavirus. Ova inicijativa pokrenuta je nakon što je brend počeo da pruža maske svojim kolegama. „Neverovatno sam srećan što radim sa umetnicima i partnerima koji su toliko uključeni u proces i željni su da kreiraju program koji bi pomogao u ovom teškom vremenu“, kaže Mat Vlasic, generalni direktor Bravado-a, kompanije za upravljanje brendom Universal Music. Generalni direktor napomenuo je da je planiran i dalji razvoj ove dobrotvorne inicijative: i ona će svakako biti korisna u napetoj atmosferi koja i dalje traje u svetu.

bazaar.ru

Najnovije