Harper's Bazaar Srbija

Kada se Halle Berry skine gola onda to izgleda kao malo umetničko delo

Glumica voli da popije vino gola. Na terasi. I ne boji se da to podeli sa svetom.

Halle Berry radi šta želi, kada želi i kako želi. A ponekad to i deli na Instagramu.

Oskarovka je juče objavila bezbrižnu sliku svog subotnjeg raspoloženja, na kojoj potpuno gola ispija čašu vina na balkonu. Na – skoro pa umetničkoj – fotografiji, Halle je strateški pokrivena dok upija zrake sunca na terasi svog doma u Malibuu, sa jednom rukom na grudima i gvozdenom ogradom terase koja joj zaklanja donju polovinu tela.

„Radim ono što želim da radim. Srećna subota.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Glumica je nedavno govorila o svojoj ljubavi prema vinu u intervjuu za Harper’s BAZAAR.com, u kojem je napitak nazvala „guilty pleasure“ i takođe istakla njegovo mesto u svojoj wellness rutini.

„Moje skriveno zadovoljstvo verovatno je vino – uvek crno“, rekla je. „Mislim da je crno vino najzdravije koje možete da pijete jer obično ima malo šećera i manje sulfata. A ako pijete vino za zdravlje srca, što ja radim, čaša crnog vina dnevno može biti dobra stvar. Srčane bolesti su zapravo prisutne u mojoj porodici, tako da me kardiolog stalno podseća na to. Obično pijem Dry Farms vina, koja su zdravija, prirodnija, sa niskim sadržajem alkohola, šećera i sulfata, što mi takođe omogućava da ga konzumira redovnije“.

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije