Kendall Jenner kanališe evropsko leto šik detaljima

Odmor na Majorki nikada nije izgledao bolje

kendall

Kendall Jenner ovo leto provodi na Majorki, pokazujući da joj špansko sunce poprilično godi.

U novoj objavi na Instagramu, manekenka izgleda opušteno na seriji crno-belih fotografija sa odmora. Pokazujući svoj morski outfit (i zavidne trbušnjake), Kendall pozira u tamnom bikiniju na vezivanje, sa nekoliko masivnih ogrlica od bisera, gomilom narukvica i šarenom maramom vezanom oko glave – uz finalni detalj, ovalne naočare za sunce. Diva glamur?

Na drugoj fotografiji iz karusela, Kendall je istu maramu vezala oko struka kao trendi pojas uz belu haljinu, dok je na trećoj koristila kao mini suknju uz bikini.

Manekenka trenutno uživa u odmoru na Majorki sa svojom mlađom sestrom, Kylie Jenner. U proteklim nedeljama, dvojac je delio brojne fotografije sa putovanja koje prikazuju njihov individualni stil. Kendall nedavno je pokazala svoju figuru u haljini boje lavande brenda Khaite, dok je Kylie unela svoj pečat u trend balon suknji. Dve sestre su takođe objavile mnogo selfija sa osunčanim licima.

Njihov odmor dolazi nakon što su sestre organizovale događaj u Las Vegasu da promovišu svoje brendove pića. Kendall je prisustvovala u ime svog brenda 818 Tequila, dok je Kylie isprobavala svoj novi Sprinter – piće sa šećerom. O svojoj odluci da pokrene sopstvenu liniju tekile, Kendall je ranije rekla za Entrepreneur: “To je tako kompleksno i ukusno piće sa toliko različitih načina da se utiče na stil tečnosti u procesu destilacije, što ja smatram fascinantnim. Takođe je bilo sjajno predstaviti nekim članovima svoje generacije tekilu kao piće koje se degustira i slavi, ne samo nešto što se samo popije u jednom gutljaju.”

Foto: Instagram kendalljenner

Najnovije