Da li su japanke u trendu? Da, ako pitate Kendall Jenner

Bar kada se kombinuju sa Phoebe Philo torbom

japanke

Nema sandala koje toliko univerzalno dele mišljenja ljudi kao japanke. Nekad simbol stila ranih 2000-ih, ove kontroverzne sandale su od tada uglavnom rezervisane za posete vodenim parkovima i obavljanje sitnih obaveza u radijusu od par metara od kuće. Upravo ovaj status japanki čini poslednji off-duty izgled Kendall Jenner tako privlačnim.

Model je primećen na aerodromu, dok je napuštala Španiju, nakon odmora na Majorci sa mlađom sestrom Kylie. Očigledno je da je udobnost neophodna za duge sate leta, pa nije čudo što je Kendall izvukla obične crne japanke brenda The Row. Ne, jeste čudo kako je uspela da ove, nekad prezrene sandale, učini potpuno poželjnim, uz ostatak svog outfita.

japanke

Svakako je pomoglo što je preko njenog ramena visila tote torba Phoebe Philo. Torba boje senfa, četvrtaste siluete, obrubljena je crnom kožom što joj donosi luksuzni dodir na inače jednostavan izgled. Što se tiče ostatka njenog outfita, Kendall se vratila osnovama sa crnim crop topom, crnim uskim helankama i kratkim duksom sa kapuljačom.

Foto: Profimedia

Najnovije