Harper's Bazaar Srbija

Kendall Jenner vizija je minimalizma u najnovijoj Calvin Klein kampanji

Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Calvin Klein kampanja za proleće 2024. najavljuje novu viziju minimalističke elegancije, viziju koju je oživela Kendall Jenner. Uz nasleđe saradnje koje datira od 2015. godine, povratak Kendall kao Calvin Klein modela za najnoviju kampanju, ispred objektiva Merta Alasa, postavljen je na urbanom platnu gradskih ulica.

Kolekcija Calvin Klein za proleće 2024. pokazuje nepokolebljivu posvećenost brenda minimalizmu, sa osnovnim komadima garderobe osmišljenim kroz objektiv prefinjene jednostavnosti.

Šik kaput sa pojasom u struku, pojavljuje se kao središnji deo kolekcije. Njegova silueta oslikava gracioznost bez napora koja odražava fluidnost samog proleća. Uparen sa kožnom torbom preko tela, ovaj outfit obuhvata elegantnu i kompaktnu svakodnevnu svestranost.

Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iz kolekcije je prikazan i strukirani blejzer u kompletu sa pantalonama širokih nogavica, koji zajedno potvrđuju suptilnu moć odevanja, sa čistim linijama i neutralnom paletom boja koje naglašavaju nasleđe Calvina Kleina.

Kendall Jenner, višestruka ikona stila, u kampanju unosi senzualnost bez napora. Popularnost supermodela dodatno je učvršćena njenim pojavljivanjem i u reklamama Bottega Veneta pre proleća 2024.

Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

foto: Profimedia

Najnovije