Harper's Bazaar Srbija

Kendall Jenner opsednuta je Bottega Veneta komadima a mi smo njom!

Manekenka ima novi omiljeni brend.

Kendall Jenner prošetala je Beverli Hilsom sa svojim dobermanom, Pyrom, odevena u Bottegu Venetu, direktno sa piste. Za još jednu casual šetnju (podsetimo se pošli put je viđena na benzinskoj pumpi u Bottegi), Kendall je nosila komade iz resort 2024 kolekcije brenda, uključujući kaput sa duplim kopčanjem od sivog vunenog kepera i merlo prsluk sa šarenom žakardom kragnom V-izreza.

Manekenka je takođe nosila par neobjavljenih naočara direktno iz ateljea Mathieua Blazya: oversized avijatičarke sa žutim staklima i metalnim motivom, koji oponaša izuzetno popularne Drop minđuše brenda. Svoj izgled zaokružila je visokim bordo čizmama.

Ova odeća prilagođena jeseni bila je poslednja u nizu nedavnih izlazaka u kojima je Kendall nosila popularni francuski brend. Jednom prilikom viđena je u Orbit patikama etikete, na benzinskoj pumpi prošetala je teget haljinu sa Canalazzo čizmama, i naravno svom omiljenom “pantless” izgledu dodala je Bottega vajb noseći džemper iz resort 2024 kolekcije sa uparenim pletenim čizmama.

Foto: Profimedia

Harper’s Bazaar

Najnovije