Harper's Bazaar Srbija

Ko je novi dečko Adele i zbog čega je par na dobrom putu da zaseni #Bennifer?

Ako se generacija Z pita, sve što se računa kao relevantno prvo će se pojaviti na Instagramu.

Foto: Instagram

Internet ne prestaje da bruji nakon što se pevačica Adele pre dva dana ne samo pojavila u fenomenalnom bajkovitom dizajnu modne kuće Schiaparelli (o čemu smo izveštavali juče) već je i na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa svojim novim momkom Rich Paulom.

Poput koleginice J.Lo, Adele je odlučia da sledi uputstva igre po kojima Z generacija funkcioniše, te da jednom objavom na socijalnoj mreži obavesti čitav svet o svom ljubavnom životu.

Naravno, sada svi žele da znaju sve o njenom novom partneru, a mi imamo sve detalje.

Dakle, ko je novi Adelin izabranik?

Rich Paul je ugledni američki sportski agent. Jedna je od najistaknutijih ličnosti u svetu sporta i predstavljao je neke od najvećih NBA zvezda. Godine 2012. osnovao je svoju sportsku agenciju Klutch Sports Group i u nju upisao velika košarkaška imena poput Bena Simmonsa i Lebrona Jamesa.

U profilu koje je uradio magazin New Yorker, Paul je opisan kao „apsolutno neumoljiv u dobijanju igrača koje želi, te da koristi i sva sredstva da to i ostvari.“ Svog prvog i najvećeg klijenta Lebrona Jamesa, upoznao je 2002. godine dok su obojica čekali da se ukrcaju na avionski let. Rich ga je impresionirao i počeo blisko da sarađuje sa Jamesom nakon što je draftovan u NBA ligu. Mnogi ugledni časopisi ocenili su ga kao jednog od najuticajnijih ljudi na svetu.

Ovaj 39-godišnjak trenutno živi na Beverli Hillsu, a poreklom je iz Klivlenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Koliko dugo su Rich Paul i Adele u vezi?

Par je samo jednom viđen u javnosti, u julu 2021. godine na parketu košarkaškog finala NBA lige, što je bilo dovoljno da se pokrenu glasine o njihovom zabavljanju. Nedugo zatim, portal Page Six izvestio je kako se par ‘definitivno zabavlja’ i da ta veza traje ‘nekoliko meseci.’

Međutim, za zvaničnu potvrdu morali smo da sačekamo Adelin Instagram post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Inače, u martu tekuće godine Adele je finilizirala razvod od Simona Koneckia.

Rich Paul ima 49 klijenata, a procenjuje se da će 2021. godine ostvariti zaradu od 100 miliona dolara.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije