Harper's Bazaar Srbija

Ko je sestra Sandre Bullock?

Gesine Bullock Prado u svetu kulinarstva poznata je koliko i njena sestra u svetu filma.

52-godišnja Gasine nedavno se pojavila kao pratnja svojoj starijoj sestri na crvenom tepihu.

Naime, Sandra Bullock trenutno predstavlja novi film “The Lost City”, na čijoj premijeri se pre dva dana u Los Anđelesu pojavila u bajkovitoj pink haljini sa potpisom Elie Saaba.

Rame uz rame pratila ju je sestra Gesine, sa kojom je Sandra početkom 90-ih osnovala producentsku kuću.

Sestre su producirale čuvene Sandrine filmove Practical Magic i Miss Congeniality, kao I još neke naslove.

Međutim, uzevši u obzir da je Gesine po profesiji advokat, ipak se trudila da se posveti svojoj karijeri.

No, vremenom shvata da to ipak nije njen poziv.

Oduvek sam volela da kuvam i spremam različite poslastice, to me je ispunjavalo. Svaki put kada bi došlo do nekog stresnog perioda u mom životu okretala sam se kuvanju. Umesto da učim za parvosudni ispit, ja sam pekla kolače. Sa velikom strašću. Potom se dogodio jedan veoma stresan period – umrla nam je majka. Okrenula sam se kuvanju, tu sam tražila utehu, tu sam se opuštala. I shvatila da se dodatno stresiram pri pomisli na povratak na posao. Da to nije moja strast i odlučila da pokušam da okrenem novi list”, objašnjava Gesine.

2004. Gesine se sa svojim partnerom Rejmondom (storyboard umetnikom, koga je upoznala dok je radila u filmskoj inudstriji), seli iz Los Anđelesa u Vermont i nikada se više ne osvrđe za onim što je ostavila u poznatoj svetskoj metropoli..

Par je kupio vilu staru preko dva veka, a stacionirana je u šumovitom predelu države. Daleko od bilo kakve vreve i buke. U obližnjem gradiću Montpiler, Gesine 2005. otvara poslastičarnicu, a njena poznata sestra dolazi da je podrži, služeći goste i deleći kolačiće na ulazu. Poslastičarnica je poslovala svega tri godine, jer je Gesine ubrzo otvorila i školicu poslastičarstva pod nazivom “Sugar Glider Kitchen”, te počela da drži časove kulinarstva i u obližjnim gradovima. Njena gostojuća predavanja širom Amerike raspordaju se za tili čas.

Od kada je počela da se bavi poslastičarstvom, pet godina mlađa sestra Dandre Bullock, napisala je šest knjiga na ovu temu, gostovala u brojnim emisijama, imala i sopstveni tv šou pod nazivom “Baked in Vermont”, koji je postojao dve godine i bila sudija u raznim kulinarskim programima, dok njen Instagram nalog trenutno prati preko 38.000 ljudi.

“Pišem knjige, držim časove i predavanja, brinem o životinjama na imanju, imam tu predivnu, prilično radohličnu rutinu. Iako živim prilično daleko od Los Anđelesa, ja i Sandra vrlo smo bliske. Vaspitane smo na dosta neuobičajen način, tako da se relativno držimo dosta privatno tokom ćitavog života. Što je dovelo do toga da nemamo preterano velik krug prijatelja, ali da smo kao porodica jako bliski. S obzirom da sam mlađa pet godina, ova razlika je bila značajana kada smo odrastale i sigurna sam da sam bila dosada, ali tamo u periodu srednje škole postale smo značajno bliže i to se od tada nije promenilo”, otkrila je Gesine.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije