Miley Cyrus izvela je sebe na ples u osvetničkoj haljini

Povod izlaska? Proslava "Flowers" pobede.

Drugu nedelju zaredom, najnoviji singl pop zvezde „Flowers“, broj jedan je na muzičkim listama širom sveta – od Sjedinjenih Američkih Država i Kanade preko Ujedinjenog Kraljevstva do Australije.

Miley je juče na Instagramu ponosno proslavila svoj uspeh. „Slavimo ‘Flowers’ jer je ove nedelje ponovo broj 1 širom sveta! Volim što se ova numera povezuje na tako pozitivan način i zadovoljstvo mi je da nastavim sa stvaranjem muzike za vas. Ovu prekretnicu učinili su mogućom slušaoci i moji neverovatni fanovi. Beskrajno sam zahvalna”, napisala je uz dve fotografije na kojima pleše u seksipilnoj LBD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Na zatamnjenim snimcima, Miley pokazuje svoj pobednički ples u mini crnoj haljini dugih rukava i dubokog dekoltea spojenog tankim kaišem na grudima. Kosa joj je podignuta u messy punđu sa opuštenim pramenovima koji joj uokviruju lice. Zlatnim i svetlucavim makeup-om obeležila je svoju Flowers eru.

Pesma je, po nagađanjima fanova, Mileyin osnažujući odgovor na pesmu Bruna Marsa „When I Was Your Man“. Ne samo da se radi o istom ritmu, već se čini da je i tekst alternativni odgovor na Marsove stihove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Mars peva: “That I should have bought you flowers / And held your hand / Should have gave you all my hours / When I had the chance / Take you to every party ’cause all you wanted to do was dance / Now my baby’s dancing / But she’s dancing with another man.”

A Miley:” I can buy myself flowers / Write my name in the sand / Talk to myself for hours / Say things you don’t understand / I can take myself dancing / And I can hold my own hand / Yeah, I can love me better than you can.”

Razlog za ove spekulacije je Liam Hemsworth, koji je Miley, navodno, posvetio Marsovu pesmu dok su bili zajedno. Ako uzmemo u obzir da je singl „Flowers“ objavljen na Liamov rođendan, kao i da je spot sniman u kući u kojoj je mladi glumac izvršio preljubu sa 14 devojaka dok je bio u braku sa Miley, sve ovo se čini veoma smislenim?

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije