Nicola Coughlan je novi dijamant brenda Skims

Zvezda serije "Bridgerton" zvezda je najnovije kampanje Kiminog brenda

skims

Nicola Coughlan nije samo dijamant sezone u fiktivnom svetu “Bridgertona“. Irska glumica takođe je zvezda najnovije kampanje brenda Skims – još jedan primer uspešnog angažovanja slavnih ličnosti u vrhuncu pop kulture.

Coughlan, koja je upravo završila treću sezonu serije (sa nekoliko vrelih scena koje su uzburkale internet), nosi dugačku spavaćicu i haljinu s dugim rukavima iz Soft Lounge kolekcije brenda kojim upravlja Kim Kardashian.

“Velika mi je čast biti deo najnovije Skims kampanje! Oduvek sam bila fan Skims-a. To je moj izbor za opuštanje na setu od samog početka,” izjavila je Coughlan u saopštenju za štampu. “Volim što je ovo brend koji čini da se svako oseća sjajno i izgleda fantastično.”

skims

Svaka fotografija, koju je snimila Elizaveta Porodina, postavlja glumicu ispred pastelnih cvetnih motiva uz meko osvetljenje koje stvara osećaj eterične lepote. Romantična senzualnost kampanje gotovo paralelno prati Penelope Featherington u njenom putovanju ove sezone dok dolazi do svoje punoće.

“Svi znaju da sam od početka bila veliki fan Nicole i ‘Bridgerton’, tako da je za mene pun krug što ona zvezda naše Soft Lounge kampanje!” dodala je Kardashian u saopštenju, ističući da je Coughlan “takav izvor inspiracije na ekranu i van njega.”

skims

Foto: Skims Promo

Najnovije