Harper's Bazaar Srbija

Nova romansa Irine Shayk?

Irina Shayk, poput ostatka sveta je od početka marta u periodu samoizolacije, ipak, pre nekoliko dana uočena je na ulicama Njujorka. Bradley Cooper i Irina raskinuli su pre deset meseci, a sada je poznata manekenka primećena u društvu velikog srcelomca, Vitoa Schnabela.

Ime ovog umetnika dovodilo se u tesnu vezu sa mnogim poznatim damama, počevši od Heidi Klum, preko El MacPherson i Demi Mooore, završivši se sa Amber Heard i Liv Tyler, dok je ovih dana, uprkos opomeni u održavanju socijalne distance, Vito bio u neposrednoj blizini Irine. Njih dvoje šetali su Menhetnom, a potom su otišli u Vitov stan.

Još uvek niko od njih dvoje nije komentarisao ovaj odnos, ali strani mediji veruju da između njih ipak postoji neka tajna veza.

Dok ne saznamo da li je reč o novoj romansi ili ne, ostaje nam samo da se divimo Irininom besprekornom kežual stajlingu. Model je nosila plave farmerke i belu rolku, ali svakako da nas je najviše očarao dugačak tirkizni kaput. Što se aksesoara tiče, obe poznate ličnosti odlučile su se za must have detalj ovog proleća – medicinsku masku.

 

Najnovije