Kakav će biti Bond kad ga bude igrao Joe Pera?

Poznati komičar otkrio je kako će izgledati njegov agent 007.

Američki komičar Joseph (Joe) Pera, gostujući u emisiji Late Night With Seth Meyers podelio je velike vesti – on je sledeći James Bond!

– Prošle nedelje sam primio telefonski poziv – zvali su me i pitali da budem sledeći Bond. Reč je o malo drugačijem agentu 007: on ne bi bio seksi britanski đavolak već Amerikanac koji je u celibatu, rekao je Pera.

Joseph je otkrio još pojedinosti.

– Bond sada živi u Filadelfiji, jede urolane Boar’s Head sendviče za doručak i ručak, uči da svira gitaru slušajući lekcije na YouTube-u i veoma se plaši pasa, ispričao je komičar i otkrio da se zapravo radi o njegovoj verziji Jamesa Bonda, komičnoj verziji.

Umetnik je već snimio nekoliko scena, koje je podelio sa publikom i pokazao da je njegov tajni agent, naravno, čista komedija, a uz to je bliži svima nama nego što će britanski Bond ikad biti. Umesto martinija pije IPA pivo, nosi kačket, smotan je i sve što (ne) možete da zamislite. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @joepera

Kada ga je voditelj pitao za naslov filma, Pera je, ne mogavši da zadrži smeh, uzviknuo: “Radni naslov je ‘James Bond!’, da, sa uzvičnikom na kraju”.

Pogledajte njegovo gostovanje u popularnom šouu, gde možete da vidite scene iz filma o Bondu koji je napravio, verovatno samo za gostovanje u emisiji Setha Meyersa.

Inače, ako niste upoznati sa Perinim likom, znajte da je on prilično misteriozna persona. Zna se da je rođen u Bafalu, poznat je po veoma posećenim stand up nastupima, kao i gostovanjima u late night show emisijama i sopstvenom šouu na televiziji – Joe Pera Talks With You.

Ima ceo sajt posvećen tome da ljudi pogode koje je godište i instagram profil na kome dominiraju slike paradajza.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, YouTube 

Najnovije