Harper's Bazaar Srbija

Orlando Bloom ima posebnu sobu – i u potpunosti je posvećena Lego kockama

Holivudska zvezda i njegov novi hobi.

Katy Perry se priprema za rođenje bebe, piše nove pesme i snima klipove, a pored toga upoznaje i oca svog nerođenog deteta. Pevačica je obećala da će svoj peti studijski album objaviti do avgusta na veliko zadovoljstvo fanova.

Katy se takođe pohvalila talentom svoje ćerke, koja se još nije rodila: beba je tokom ultrazvuka pokazivala neke nepristojne pokrete. Njen voljeni, Orlando Bloom našalio se da se čini da je dete upozorava da se treba pripremiti za težak život u ulozi majke.

Čini se da se i sam holivudski glumac marljivo priprema za ulogu oca, iako ima sina Flinna iz braka sa manekenkom Mirandom Kerr. Dečak već ima devet godina, a Orlando je jednu od soba u svojoj vili pretvorio u svojevrsni Lego muzej. Za sebe kupuje složene Lego dizajne, na kojima radi nekoliko dana, a potom ponosno sređuje svoja remek dela.

„Izgleda da imamo šampionat u Legu“, rekla je Katy Perry uz smeh nedavno u radio emisiji. Orlando je postao toliko profesionalan da sada čak razmišlja o sastavljanju sopstvenog automobila od Lego kockica.

 

Najnovije