Harper's Bazaar Srbija

#powercouple: Upareni outfiti princa i princeze od Velsa

Garderoba je način na koji kraljevska porodica komunicira sa javnošću.

William, princ od Velsa, i Kate Middleton, princeza od Velsa, doputovali su na bostonski aerodrom, noseći koordinisane outfite.

Razlog posete Americi nakon osam godina, i prvi put od smrti kraljice, je dodela Earthshot nagrada za ekološke inovacije od strane Royal Fondacije. Verovatno očekujući strog nadzor pod kojim će njihova poseta biti propraćena, William i Kate sleteli su u prigušenim poslovnim stajlinzima.

Princeza od Velsa obukla je crni usko krojen blejzer istaknutih naramenica preko crne rolke i pantalona do članka. Princ William, nosio je tamno odelo upareno sa plavom kravatom. Gledajući gotovo identične outfite, čini se da je par želeo da pošalje poruku jedinstva i snage.

Planirana su tri dana javnih angažmana za kraljevski par dok su u Bostonu, dok će poseta kulminirati ceremonijom dodele nagrada na kojoj će nastupiti Billie Eilish.

Princ William zahvalio je Bostonu na podršci i odao počast svojoj pokojnoj baki u zvaničnom saopštenju objavljenom ubrzo nakon dolaska para. „Želeo bih da se zahvalim ljudima u Masačusetsu, a posebno u Bostonu na njihovoj brojnoj počasti odanoj pokojnoj kraljici“, rekao je on. „Sećala se svoje posete 1976. godine sa velikom ljubavlju. Moja baka bila je jedan od životnih optimista. I ja sam.”

Uparene outfite royal para pogledajte u galeriji.

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.

Najnovije