Pred njen 45.rođendan analiziramo kako se danas oblači Angelina Jolie

Angelina Jolie sutra slavi 45.rođendan.

Glumica i rediteljka danas izgleda znatno drugačije u odnosu na prvih deset godina svoje karijere kada je osvajala pozicije u Holivudu i važila za vanserijski seks simbol. U jednom trenutku, Angelina koja je iza sebe već imala nekoliko izuzetno zapaženih i visoko ocenjenih uloga napravila je korenitu promenu. Pored sve izrazitijeg društvenog angažmana, posebno u humanitarnim akcijama, Jolie se  sve više distancira od imidža holivudske zavodnice.

Brak sa Bradom Pittom, širenje porodice, usvajanje dece iz ugroženih područja, stvaraju novu percepciju o glumici koja je u tom trenutku iza sebe imala blockbustere poput Lare Croft, Neprilagođene, Sakupljača kostiju… 

Javnost je ipak najviše zainteresovana za vizuelnu promenu koja vremenom postaje sve očiglednija. Angelina gubi kilograme, odeva se sve svedenije i konzervativnije, ne naglašava svoje fizičke atribute. Iz njenih divljih dana ostale su samo brojne tetovaže.

Danas se Angelinin stil pominje u kontekstu ležrenosti po meri žena u godinama sličnim njenim. Iako ostaje nejasno zašto bi Angelinina svedenost (duge casual haljine, široke pantalone i košulje) bila rezervisana samo sa žene 40 plus, brojni modni portali je preporučuju kao stilski roll model za tu generaciju. Kakav je vaš utisak?

 

M.N

Foto: Profimedia

Najnovije